Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Midas'tan Amerikan Borsalarında Keyfi Engelleme

12 Mart 2024 02:55

Midasta Amerikan borsalarındaki işlemlere gereksiz engellemeler uygulanıyor. Bitcoin ile ilgili tüm ETF'ler engellenmiş durumda. 'Yasal düzenleme yok' deniliyor. Türkiye'de birçok Bitcoin alım satım şirketi bulunmakta ve bunlarda da yasal düzenleme yok. Eğer yasak söz konusu olsaydı, ilk önce bu şirketler yasaklanırdı. Bu yasağın gereksiz ve keyfi olduğunu düşünüyorum ve kaldırılmasını talep ediyorum.

23 Nisan 2024 17:34

Midas şirketi işlem yaptırmıyor. Pdt kuralına hiçbir şekilde takılmadığım halde bana işlem yaptırmadı ve en çok işlem gören hisse yüzde on artıda ne güzel değil mi? Bu sistem hatası olamaz. Şikayetleri silin diye arıyorsunuz marka değerini düşünen bunu yapmaz silmeyeceğim herkes görsün...

12 Mart 2024 09:12 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Telefon görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız olursa uygulamamızdaki Destek adımından iletmeniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

01 Nisan 2024 14:51

Açıklama yapıldı. Teşekkürler...

Orhan sonuçtan çok memnun

Midas Bildirim Göndermedi? Yurt Dışı Etf Aldım

Orhan
31 Ağustos 2023 22:54
"Midas yöneticileri benimle iletişime geçti ve özür dilediler. Aksaklık olduğunu söylediler iletişimsizlik oldu ve yardımcı olacaklarına inanıyorum. Teşekkürler müşteri çözüm odaklı gitmeleri güzel"
Midas Bildirim Göndermedi? Yurt Dışı Etf Aldım
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Midas Alım Satım Emirlerini Neden Gerçekleştiremiyor. (bıst)

Emre
07 Eylül 2023 18:43

Yanlış Vergi Bildirimi Nedeniyle Hesaplarım Donduruldu, Mağduriyetim Giderilmiyor

Firat
30 Ekim 2025 13:25
Okay sonuçtan hiç memnun değil

Midas Hesabımda Para Eksilmesi Ve Yetersiz Destek

Okay