Orhan sonuçtan çok memnun

Midas Bildirim Göndermedi? Yurt Dışı Etf Aldım

Midas Bildirim Göndermedi? Yurt Dışı Etf Aldım
31 Ağustos 2023 22:54
Orhan'ın Teşekkür Mesajı
“Midas yöneticileri benimle iletişime geçti ve özür dilediler. Aksaklık olduğunu söylediler iletişimsizlik oldu ve yardımcı olacaklarına inanıyorum. Teşekkürler müşteri çözüm odaklı gitmeleri güzel”

Midas uygulaması hakkında şikayetim var! - Pro Shares Bitcoin Strategy etf alım satıma ülkemize kapatılmış ve kullanıcılarına hiçbir şekilde bildirim geçmemekte. Temettü aldığım bir etf fonu idi. Kesinlikle Midas bunların üzerine çökmektedir. Her ay düzenli temettü yatıran fon ve BTC endeksli şeklinde diğer Bitcoin hesaplarından satıp Midas dan bu fonu aldım fakat alıma kapatılmış ve şu an satmamı talep etmekteler ve ülkemizde yasak olduğunu söylemekteler.! Çözüm sunamıyor ve çok zararım var. Satıp diğer borsalara geçirsem bir temettü alacağımın üzerine çökmektedirler. 2. Si para hesaba 2 gün içinde geçmekte ve bu durumda diğer borsalara aktarana kadar alacağım varlığın fiyatı artmakta bir de bu şekilde zarar oluşmakta. Kullanıcı dostu değiller kesinlikle yatırımcılarını düşünmeyen bir uygulama. Acil çözüm sunulmasını bekliyorum!

05 Eylül 2023 14:24 (Şikayetten 4 gün sonra)
05 Eylül 2023 14:27

Size ulaşamadık ne demek ya! Sene başından itibaren bu etf ülkemizde yasak idi bunları çok iyi biliyorsunuz. Sorun çözülmedi! Çözülmediği gibi temettü tarihine yakın bir gün de bu şekilde karar alınıp kullanıcılara bilgi verilmemiştir. Benim tarafımdan aranılıp talep oluşturuldu döneceklerini söylediler dönen olmadı. Uygulama üzerinden binlerce talebim var hiçbir şekilde çözülmemektedir. Hak edilen temettüyü ve zararı karşılamanızı talep ediyorum. Yaptığınız yasal değil!

22 Kasım 2023 19:46

Midas Uygulamasında Ani Hisse Satışı Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

25 Haziran 2025 17:41

Midas Hesaba Para Yatırmıyor

Doğu
18 Haziran 2023 18:48
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Midas Taş Devrinde Ve Güvensiz

Tahsin
28 Temmuz 2023 11:47
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Midas Aracı Kurum Mağduriyeti ( Gerçekleşmeyen Para Transferi )

Ahmet
14 Şubat 2024 02:13
Midas Aracı Kurum Mağduriyeti ( Gerçekleşmeyen Para Transferi )