Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 22:12

Midas'ın verdiği kredi limitini kullanımının akabinde pozisyonun zarara girmesi halinde teminat çağrısı uyarısı geliyor. Bu zaten Midas'ın sitesinde de açıkça bilgisi verilen bir konu ve buraya kadar her şey tamam.

Ama bahsi edilmeyen ve yanlış bilgi verilen konu; teminat çağrısı altında iken verdiğin satış emirlerinin gerçekleşmesi durumunda -nakit bakiyenin kullanımının kısıtlanması- ve bu süreç dediklerine göre 1 işlem günü sürüyor. Yani sitesinde yazdığı gibi "Eğer teminat çağrısı aldıysan para aktararak, döviz ya da hisse satarak teminat çağrısını kapatabilirsin." bilgisi bir iş günü kendi paramızın kullanımının kısıtlandığı gerçeği ile verilmiyor.

Bugün bilgi eksikliğinden bir fırsat kaçırdım ve bana yaklaşık %15 gibi bir zarara neden oldu. Midas'a yatırım yapmayı düşünenleri bu noktada uyarmak ve onların üstüne vazife olan eksik bilgiyi kendim gidermek istedim.

Bu yazıyı daha fazla mağduriyet oluşmaması için yazıyorum. Geri dönüş beklentim yok, özür beklemiyorum.

13 Aralık 2024 23:11 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizle ilgili olarak sizi aradık, ancak ulaşamadık. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek

14 Aralık 2024 00:26

23:11'de geri arandı ve görüşüldü. Sıra bana gelince durumun inceleneceği söylenildi. An itibari ile piyasa kapandı.

İsmail
19 Ocak 2024 11:52
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Arda
06 Aralık 2023 17:24