Midas Borsa İnsanları Yanlış

08 Ağustos 2024 11:44

Midas'tan gece saat 02:50'de bir hisseyi piyasa sonrası işlemlerden Midas'ın grafiklerine bakarak aldım. Sabah Midas'a girdiğimde hissenin portföyde olmadığını gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda hissenin delist olduğunu, başka bir borsada işlem göreceğini söylediler. Bir şirket bir gecede iflas etmez. İflas edecek hisse neden listede yer alır? Ben şimdi zarara uğradım. Benim zararımın giderilmesini istiyorum. Aksi durumda yasal yollara başvuracağım. Ben hisseyi hangi borsada işlem gördüğü için değil, sizin sitenizden aldım. Bu hizmeti veriyorsanız danışmanlık yapıyorsunuz. Zaten bu resmen insanların parasının üstüne yatmak.

08 Ağustos 2024 12:04 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba, Telefon görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız olursa uygulamamızdaki Destek adımından iletmeniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

08 Ağustos 2024 12:05

Evet hiçbir çözüm bulmadan yine hikaye okudunuz kendi hatalarınızı insanların telafi etmesini bekliyorsunuz

08 Ağustos 2024 15:51

Sorunum kısmen çözüldü ancak böyle bir hisseyi alımına bastan izin vermemelisiniz

Selenay sonuçtan hiç memnun değil

Selenay
29 Şubat 2024 11:22

Serhat
31 Temmuz 2023 17:00
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
07 Eylül 2023 11:12
"Sorunum çözüldü. İlgileri için teşekkürler"
Midas Teknik Sorun Yüzünden Satım Yapamadım.
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Midas Borsa Kapalıyken Hesabımdan Para Eksiltiyor

Erkan