Aysin sonuçtan hiç memnun değil

Outlook Hatası Yüzünden Yanlış Kişiye Giden E-posta

28 Kasım 2024 02:34

Bugün bir iş başvurusu için bir e-posta gönderdim. CV'mi de ekledim fakat yazım yanlışı yaptım ve bir harfi yanlış yazdığım için e-postam farklı birine gitti. Bu işlemi cep telefonumdan yaptım. Hemen e-postayı geri çekmek için bilgisayardan giriş yaptım ama 1 saat boyunca Outlook sayfası açılmadı, hata verdi. Bilgisayarı kapatıp açtım, sayfayı yeniledim, her yolu denedim ve şu an güvenlik açısından sıkıntı yaşıyorum. T.C. kimlik numarama kadar o mailde var. Herhangi bir sorunda Outlook ekibini şikayet edeceğim, CİMER'e yazacağım.

28 Kasım 2024 02:33

28.11.2023 tarihinde outlook.com hesabımdan yanlış kişiye e posta attım ve bu e posta içeriğinde bütün bilgilerim yer almakta ne yaptıysam gönderiyi geri alamadım hem telefon hem bilgisayardan yaklaşık olarak 3 saat uğraştım hem de anlık fakat bir türlü outlook hesabı açılmadı. Başıma herhangi bir şey gelmesi durumunda outlook ve Microsoft ekibi sorumludur internet ve bilgisayar ve telefonumda hiçbir sıkıntı bulunmamaktadır bu şikayet kanıt olarak saklanacaktır gerekli delil ve emareler toplanmıştır

Outlook Hesabım Kilitlendi, Acil Erişim Sağlanamıyor!

04 Kasım 2025 02:41
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Outlook Hesap Hatası

Şüheda
30 Eylül 2023 17:58
Outlook Hesap Hatası

Hotmail Hesabına Erişim Sorunu Ve Yetersiz Destek

Bahaddin
31 Ekim 2025 01:40
hotmail-hesabina-erisim-sorunu-ve-yetersiz-destek-1.jpg
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 13:58
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
21 Ağustos 2024 00:53