Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Michelin Crosclimate 2 Hayal Kırıklığı

05 Mayıs 2024 11:57

2023 ocak ayında Michelin CrossClimate 2 dört mevsim lastiklerini taktırdım ve 13 bin kilometre yol yaptım. Her koşulda denedim ve youtube.com'daki satın alınabilir ürünler arasında yer aldığını gördüm. Fiyatının değişken olduğunu ve insanların yorumlarına güvenmemek gerektiğini sonunda anladım. İki kat fazla fiyata satılan bu markanın aslında beklenen performansı göstermediğini umarım kullanarak anlamazsınız. Beni dava edebilirsiniz; ancak benim tek talebim, aracımı test merkezine sokup canlı yayın açmanız. Sonrasında zaten bu lastiklerden bir tane bile satamayacağınızı düşünüyorum. Diğer markalar hakkında bilgim yok, ama bu markanın sadece ismi ve yüksek fiyatlı ürünleri var. Güven konusunda ise durum facia.

profile profile

Kemal
Kemal

2022 ortası üretimli 30 bin km sonra lastiğin son hali, arabayı aldığım arkadaş almış dayanamadım çıkarıp attım hepsini. Yarı fiyata Falken aldım. Araba level atladı resmen. Bu lastiği kimseye önermiyorum 2020 model Ford Kuga gibi iyi yol tutan arabada bike en ufak zor durumda patinaj yapıyor, durmuyor, sürekli kayıyor, yağmurda durum daha beter zaten.

Michelin Crosclimate 2 Hayal Kırıklığı

Bende Continental ecocontact 6 yazlık lastik aldım, rahatlık varmış, bunlar umursamasın müşteriyi :) )

Ahmet
Ahmet

Merhabalar, bende uzun araştırmalarım sonucu başka bir marka Br... İle başlayan bir markayı almıştım, kış lastiği olarak almıştım karda tutunma ve çekiş performansı sözde a sınıfıydı, sıradan bir ucuz lastikten farkı olmadığını anladım ve de lastikler 2 yılında kenarlardan kopmaya başladı, incelendi falan ama pek de bir sonuç çıkmadı, ya bu testler sıkıntılı ya da bizler yanlış kullanıyoruz bilemiyorum fakat yoğun karlı bir ildeyim ve lastik performansını beğenmedim açıkçası

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Michelin 4 Mevsim Lastik, 2 Bin Km'de Yanaktan Patladı!

24 Eylül 2024 17:42

Güvenilir Sandığım Michelin Lastikler Hayal Kırıklığı Yarattı