Sezgin sonuçtan memnun

MG Türkiye Mg Hs Kayseri İncar Servisi Yanlış Eksik İşlem

24 Şubat 2024 22:07
Sezgin'in Teşekkür Mesajı
“Genel merkezden ve bayiden geri dönüş yapıldı servisten tekrar konuyla alakalı güncelleme yapılacağı bildirildi yazılım güncellemesi tekrar garantiden yapılacağı söylendi. Teşekkürler...”

24/02/2024 tarihinde Sivas'ta bayi bulunmadığı için en yakın bayi olan Kayseri İncar bayisinden ilk bakım için randevu aldım ve sabah 7'de kalkıp gittim. Aracımda iki adet güncelleme yapılabileceğini söylediler. Bunlardan biri multimedya ekranı, diğeri ise tabela okuma güncellemesiydi. Bakım faturasına bu hizmetleri de ekleyerek yüksek bir meblağ ödeyerek aracımı bakıma bıraktım ve yola çıktım. Yolun yarısında, bana söylenen tabela okuma güncellemesinin yapılmadığını fark ettim. Durumu videoya çekerek servise gönderdim ve tabela okumadığına dair kanıt sundum, ancak herhangi bir geri dönüş alamadım ve ödediğim para da iade edilmedi. Bakım adı altında yapılan yanlış bilgilendirmeler ve kesilen yüksek ücretlerin doğruluğunu sorguluyorum. Aracıma duyduğum sevgiye rağmen, ilgisizlik ve bilgisizlik nedeniyle en kısa zamanda satmayı düşünüyorum. Ayrıca, kimseye önermeyeceğim ve Kayseri İncar servisine aracınızı götürmeyin diye tavsiyede bulunuyorum.

25 Şubat 2024 16:41 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

28 Şubat 2024 12:07

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Sezgin
28 Şubat 2024 12:14

Selçuk

Bu bir arıza değil, hiçbir araç şu anki teknoloji ile tüm tabelaları okumayı garanti edemez. Tabela/işaretçi okuma, aracınızın hızı, tabelanın temizliği, ışık yansıması, araçtaki kameranızın o anki işlemci performansı (aynı kamera ve işlemci ile bir çok süreç yapılıyor, şerit takibi v. B.) gibi bir çok parametreye bağlıdır. Bu sistemler sürüş destek sistemleri. Sürücünün sürüş kalitesini ve güvenliği artırmak için konulur. Ancak %100 garanti edemez, araçların kılavuzlarında da yazar zaten, o yüzden zaten otonom sürüşlerde v. B. Direksiyonu falan bırakmamanızı isterler, diğer araçlarda da bu durum böyle.

Sezgin

Böyle bir talebimiz olmadı zaten araçta da her zaman kapatıyorum çünkü sürekli ekranda yanıp yanıp sönüyor 70 üzerini okumadığı için. Servisten bununla ilgili güncelleme olduğu ve yaklaşık 2 saat süreceğini söyledikleri ve yapılmadığı için boşuna bekletildiğimiz için kayıt açılmıştır. Yoksa yıllardır bu teknolojiye sahip araçlara biniyoruz bu teknolojiyide zaten şehir içinde kullanışlı olmadığı için kapatıyorum.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
03 Eylül 2024 19:06