08 Haziran 2024 10:02

08.06.2024 bugün araç almak için saat 04:20 Alibeyköy-Nevşehir otobüsüne Düzce'ye gitmek üzere eşimle bindik. Aracı alacağımız adamla 9da buluşmak için anlaştık ve geceden yola çıktık. Otobüs Gebze gişelerde arızalandı ve emniyet şeridine çekti. Firma ile görüşerek yolcuları aktarmak için araç istediler bize verdikleri bilgi yarım saat sonrasında aracın gelip bizi alacağıydı. Yarım saat bekledik gelmedi, 1 saat bekledik gelmedi, 1 buçuk saat bekledik gelmedi. İstanbul'a giden araç karşı yoldan Gebze gişelere geldi ve otogarda yolcuları başka araca geçirerek bizi alacağı söylendi. Tekrardan bekledik artık 2 saati geçti araç gelmedi ve başka firmalara, araçlara binerek yolumuza devam etmek zorunda kaldık. Sabah 9da varışımızı ayarlayarak gecenin bir vaktinde yola çıktık ve planladığımız şekilde varışımızı gerçekleştiremedik. Aracın bir gün önce teslim alınırken arızalı olduğu araç sahibine söylendiği halde aracın yola çıkma emri verilerek yolcularında hayatını tehlikeye atıyorlar ve müşteri temsilcisini aradığımızda aracın arızasının belli olmadığı bu yüzden zararımızı tanzim edemeyeceklerini kötü bir dil ile beyan ettiler. Metro turizmden bilet alırken de tereddütte kalmıştık ve gördük ki haksız değilmişiz. Bilet ücretimizin tarafımıza geri iade edilmesini rica ediyorum.

30 Ağustos 2024 02:04

19 Haziran 2024 20:36
Metro Turizm Yolcu Mağduriyeti Ve Şikayetleri
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 22:45
Metro Turizm İle Kabus Gibi Bir Yolculuk Deneyimi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 07:09

16 Haziran 2024 19:39