Selenay sonuçtan memnun

Metro Grossmarket Depozitolu Ürünün Depozito Fiyatının Belirtilmemesi

30 Aralık 2023 22:42
Selenay'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı dönüşünüz için teşekkürler. Umarım şikayetim sonrasında aksiyon alabilirsiniz”

Depozitolu ürünün depozito fiyatının satış alanında ya da kasada belirtilmemesi:
30 Aralık tarihinde E** malt kasa bira aldık. Eşim tam kapıdan çıktıktan sonra fişte bir yanlışlık olduğunu söyledi. Toplam tutar 70 TL fazlaydı ve depozito ücreti alındığını gördük. Hemen içeri girip durumu sorduk. Görevliler ürünün alkol olduğu için geri alamayacaklarını iletti (fiş kesim ile 10dk vardı). Kural olduğunu ve iade olmayacağını söyledi.
Asıl sorun şu: aldığımız ürünün depozitolu olduğunu biliyoruz ancak bunun için ekstra bir ücret ödeyeceğimizi kimse söylemiyor ne kasada ne de satışı yapılan noktada. Tüketici Hakları'na göre nasıl uygun olabilir ve metro gibi bir şirket buna izin verebilir ' tüketicisini zeki yerine koymayı'.
Depozitolu demek geri verdiğinizde depozito miktarını geri almak demek. Satış fiyatına dahil olmadığını nereden bilebiliriz ayrıca belirtilmiyorsa. Ve çok kalabalık olan metro kasasını fiş kontrolü yaparken meşgul mu tutalım. Bu nasıl bir müşteri memnuniyeti (! )

31 Aralık 2023 07:35 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız problemden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizinle en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Teşekkürler.

01 Ocak 2024 12:49

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla size gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Selenay
Selenay
01 Ocak 2024 12:57

Muratcan sonuçtan çok memnun

Metro Grossmarket Metro Markette 24lü Bira Kolisinden 21 Bira Çıkması

18 Şubat 2024 15:22
"Öncelikle Metro Market Bayrampaşa Tekel müdürü Oğuz Bey başta olmak üzere arayıp ilgilenen tüm Metro market çalışanlarına teşekkür ederim. Şikayeti yazdıktan çok kısa süre sonra ne yazık ki adını unuttuğum bir hanımefendi genel merkezden arayarak sorunumun çözümleneceğini istediğim zaman giderek ürünleri teslim alabileceğimi veya iade edebileceklerini belirtti. Ertesi gün ise Bayrampaşa şubesi tekel müdürü tarafımı arayarak bizzat ilgilenerek ürünlerin teslimatını sağladı. Durumdan bu derece memnun ayrılmayı hele hele 24 saat dolmadan bu sonuca ulaşmayı hiç beklemiyordum. Metro market hakkında güvenim ve inancım daha da artarak katlandı. Sorunla bu derece ilgilenilmesi ve hızlı bir çözüme kavuşturulması gerçekten her yerde olacak bir durum değil. Tekrardan teşekkür eder alışverişlerimde her zaman Metro market'i tercih edeceğimi memnuniyetle belirtirim."
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 15:42
yanlis-hesaplanan-alisveris-ucreti-ve-iade-sorunu-1.pdf
Azra sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 14:39
Aslıgül sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 03:39
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2023 14:15