Murat sonuçtan hiç memnun değil

Metlife'ın Hayat Sigortası Mağduriyeti

29 Kasım 2024 16:25

Sizlere buradan Metlife Emeklilik ve Hayat A.Ş.'nin duyarsızlığından bahsetmek istiyorum. Eşimin adına Denizbank'tan kullandığımız krediye istinaden 10236099 poliçe numarası ile yapılan hayat sigortasında bulunan maddelerde 'Kritik Hastalıklar' diye bir madde var ve bu maddede hastalıklar kısmında kanser yazıyor. Ancak kanserin hangi türlerini kapsadığı belirtilmemiş, sadece genel olarak 'kanser' ifadesi kullanılmış. Eşimin 9. ay başında kanser hastalığını öğrendik ve sonrasında birçok tahlil, tetkik, ameliyat, doktor görüşmeleri, vs. yaşadık. Metlife'ı aradık, poliçemizdeki bu maddeden ve eşimin haberi bile olmadığı 14996467 poliçe numarası ile 'Kart Borcum Güvende' poliçesi yapılmış ve her ay karttan düzenli ödeme çekilen poliçeden dolayı (aynı madde bu poliçede de var) belirlenen teminat bedellerini talep ettik. 08.10.2024 tarihinde bizden istedikleri hastalıkla ilgili her belgeyi gönderdik ve bize 'evraklarınız tamam, eksiksiz geldi, 2 poliçeniz için de 12107481 ve 12107664 başvuru numaralarıyla yapıldı, 5 iş gününde size dönüş yapılacak' dendi. 5 iş günü geçti, hatta çok daha fazlası oldu, ne arayan var ne soran, ne de mail. Aradık tekrar, yine 'başvurunuzu aldık, 5 iş günü' dediler. Sonra yine aradık, tekrar tekrar 4-5 defa hep aynı nakarat ama hiçbir geri dönüş yok. Yani demem o ki, bu Metlife bu poliçeleri sadece kendi çıkarı için bizden para toplamak için mi yapıyor? Poliçenin devreye girmesi gerektiği durumlarda bu 5 iş gününü hangi zaman dilimine göre hesaplıyorlar, çok merak ediyorum. Şimdi tekrar arasak yine bir 5 iş günü diyecekleri için elim telefona gitmiyor.

29 Kasım 2024 16:50 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

13 Aralık 2024 11:34

Müşterimiz ile görüşülerek konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

24 Ocak 2025 13:48

Gerekli bilgilendirme yapılmıştır diyorsunuz sonra yine biz arayana kadar sizden ses soluk yok. Devamlı biz arayıp yeniden ve yeniden kayıt açıp iletiyoruz diyorsunuz. Ödeme yapmamak için oyalamada 1 numaraya koyuyorum sizi. Bravo Metlife bravo bu firmayı bize muhatap eden Denizbank.

12 Şubat 2025 16:00

Metlife Emeklilik ve Hayat a. Ş. Pişmanlıktır. Denizbank dan kredi alan vatandaşa söylüyorum kredinizi alırken sigorta istemiyorum deyin boşuna Metlife Emeklilik ve Hayat a. Ş. ' ye para ödemeyin. Başınıza bir şey gelirse zaten poliçede vadedilen ödemeyi yapmıyorlar o zaman niye sigorta yaptırıp cebinizden binlerce tl harcamayınız.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 11:23
Hüseyin sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 13:11
"Metlife geri dönüş sağladı. Burada oluşan sistemsel bir hatadan dolayı da tarafıma tazminat da sağlandı. Açıkçası bunu beklemiyordum. Maddi tazminatın miktarından çok bununla ilgilenilmesi, bu konuda aksiyon alınması beni oldukça memnun etti. Bu konudaki olumsuz bakış tarzım gerçekten de olumluya evrildi. Metlife ekibine teşekkür ediyorum. Bu konularda daha fazla hassasiyet göstereceğine karşı olan inancım tazelendi. Birilerinin işini yapmış olmasını görmek beni mutlu etti. Bu şekilde devam etmeniz dileğiyle."
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Metlife Hayat Sigortası'nda Kanser Tedavisi İçin Süreçte Gecikme Ve Evrak Tekrarı Mağduriyeti

25 Eylül 2025 17:43
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Kritik Hastalık Tazminatında İletişim Sorunu

29 Mart 2025 17:22