Murat sonuçtan memnun

01 Mayıs 2024 11:42
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

01.04.2024 tarihinde işe başladığım yerin anlaşmalı olduğu Metlife Emeklilik ve Hayat tarafından adıma yapılan BES'i iptal edemiyorum. Sesli yanıt sisteminde adıma BES olmadığı belirtiliyor. Müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor. 2 kez telefonuma mobil indirme linki gönderme seçeneğini seçtim fakat link gelmedi. Metlife Cepte uygulamasını indirsem de kimlik numaramın yanında şifre istediğinden uygulamaya giriş yapamıyorum. Uygulamada sorun olduğu için şu an hiç açılmıyor. BES ile ilgili tarafıma bilgi mesajı iletilmedi. İş yerimin muhasebecisi BES adı altında 700 küsur lira kesildiğini iletti. BES iptalimin yapılarak paramın tarafıma iade edilmesini talep ederim.

02 Mayıs 2024 08:18 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

02 Mayıs 2024 10:07
metlife-emeklilik-ve-hayat-otomatik-bes-iptali-yapamiyorum-1.jpg

E-devlet üzerinden baktığımda Metlife Hayat ve Emeklilik tarafından tarafıma BES yapıldığı gözükmekte fakat müşteri iletişim merkezi sesli yanıt sistemi adıma BES olmadığını söylemekte. Müşteri hizmetlerine de hiçbir şekilde bağlanılmamakta. Param iade edilmezse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım ve üst seviye rehber olduğum Google üzerinden hakkınızda yorum yapacağım.

02 Mayıs 2024 14:32

Değerli Müşterimiz, İletişim bilgilerinizden tarafınıza ulaşılamamış olup bizlere ulaşılabilirsiniz. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

03 Mayıs 2024 08:24

02.05.2024 tarihinde iş yerimdeki muhasebeciden maaşımdan kesilen tutarın BES adı altında tarafınıza ödendiği iletildi fakat sesli yanıt sistemi halen adıma otomatik BES olmadığını söylüyor. Sorun devam ederse hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.

10 Mayıs 2024 00:13

Teşekkür ederim.

10 Ocak 2025 00:41

11 Ocak 2025 02:13

29 Ocak 2025 16:42
Ödeme İadesi Yapılmayan BES İptali
Medet sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2025 17:54