Metin Yapı Market (Karşıyaka) Silikon Akıntıları Ve İlgisizlik!

23 Kasım 2024 20:09

1 ay önce duşakabin teknemin ve duşakabinin montajı için bu firmayla anlaştım. Gecikmeli de olsa geldiler ilk gün tekneyi taktılar 2 gün sonra başkaları gelip duşakabini rica minnetle taktılar. Yaklaşık 5 gün duşakabini kullanmadık. Sonra ilk kullanımda silikonlardan akıntılar olduğunu gördük. Aradık tamam gelelim dediler 3 haftadır bekledik en son dün mesaj çektim bugün geleceklerini söylediler. Yine gelmediler mesaj çektiğimde eleman rahatsızmış falan filan aramasak onu da bilmeyeceğiz. 4800 TL montaj parası verdim.

Cenk
Cenk

Kesinlikle böyle bir şey konuşulmadı hatta tekerlekleri eski değiştirelim dendi tekne montajı üzerine tekerlekler için 1600 TL daha ödeme yaptık. Ayrıca başka bir usta getirdik ve yaptığınız işlemdeki hataları gördük. Tekne montajında kullanılan mastiğin uygun olmadığı, kabinin tam ölçüye göre yerleştirilmediği, kabin kenarlarına mastiğin yetersiz sıkıldığı ve düzeltilmediği daha bir sürü şeyler en önemlisi yapılan işin arkasında durmayıp düzeltmek için gün verip gelmemeniz. Bir de kendinizi haklı çıkarmak için kabine laf atıyorsunuz, şu anda yaptığınız işlemleri yeniden başka bir ustaya yaptırdım ve hiç sıkıntı yok, bence hatayı kendinizde arayınız

Metin
Metin

Öncelikle iyi günler metin yapı olarak eski kabininiz sök tak oldu ve size eski olduğu için sorun yasaya bilirsiniz dendi yeni kabin fiyatı verildi biz eskiyle devam edelim dediniz Takan firma artı duş osman bey bunda üstüne ekleyerek ve kendi söylediklerinizi hiç bahsetmeden. Eleştirmişsiniz

Gökalp sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Alp Dizayn Yaptıkları İşin Arkasında Durmuyorlar!

26 Şubat 2024 08:32

Gelengül