29 Eylül 2024 20:08

Merkürnet abonesiyim. Başka bir firmaya geçiş sözleşmesi yaptım, geçişimin onaylanmasını istiyorum. Borcum yoktur. Müşteri no: 640000938. Aksi halde acele onaylanmazsa BTK'ya şikayet edeceğim. Youtube.com video yayıncısıyım. Yarım saatlik 30 FPS 1080p videomun yüklenmesi bir günü buluyordu. 16 ADSL hattımda 1 Mbps yükleme (upload) ile 2 yıl kullanmak zorunda kaldım, bunun da yarısı çalıştı (0.5 Mbps) günün faal saatlerinde. Ödediğim taahhütlü eski fiyata diğer firmalarda bugün ve önümüzdeki aylarda en az 4 Mbps upload ve üzeri kullandırıyorlar taahhüt olmadan. Çıkmak istediğinde taahhüt bozma cezası yok. Bu tutar ödediğinin iki katını geçiyor. Altyapı Telekom VDSL 60 hız gelmiş adresimize, halen bunu yükleme kapasite uygun fiyata artıramadılar ve katlanmış yeni yüksek fiyat istediler.
2 yıl her ay kart ile sayfalarından fatura öderken, taahhüt bitimine son 2 ay kala ödeme sayfalarında kart ile ödeme hata verdi. Defalarca denemeler yapıp zaman kaybettim. IBAN bilgisi web site müşteri paneli sayfasında yazmıyor. İletişimden isteyip havale ederek faturamı ödedim. Ödeyemesin, kapat aç ücreti eklensin, müşteri kızsın, taahhüdü bozsun, erken terk etsin, bozma cezası çıkaralım gibi amaçları olabilir hissettim. Yeni fiyat ne olacak sordum, yazışmalar yaptım. Paket upload yükleme bilgisi vermiyorlar. Sitelerinde de yazmıyor. Bu konu internet yayıncıları için çok önemlidir. WhatsApp iletişim hatlarında ve web sitesinde makul iyi kapasite uygun fiyat olmaması nedeniyle taahhüt bitiş: 28.09.2024, ertesi gün 29.09.2024 itibarı ile başka firmaya geçiş, işletmeci firma değişikliği yapıyorum. Acele onaylanmasını talep ediyorum. Geçmek istediğim yeni firma adını WhatsApp hattınıza yazdım. Kara borsa gibi web sitelerinde fiyatlar çok yukarı çıktı, bir süre sonra geri çekildi, çok dalgalı. Fiyat bilgisi sorunca da cevap yok. Günler sonra ısrar edersen zor cevap alırsın. Böyle olmaz, istikrar ve sabit olmak lazım, güven sarsıcı. Geçtiğim firma düşük fiyat yüksek indirme ve yükleme kapasitesi verdi. Taahhüt yok, uzun süreli sabit fiyat verdi.

İsa
08 Ekim 2024 21:21

Onay verildi ve başka firmaya geçişin şöyle kolay oldu, 16 indirmeli 1 yükleme eski ADSL bağlantım yeni Konya'da ki firmaya önce 16 ADSL geçiş yaptı 2 saatte de 35 indirme 12 yükleme VDSL hattım aktif oldu gönderdikleri yeni kullanıcı adı şifreyi modeme kaydettim kullanım aktif oldu ve fiyat 195 aylık 6 ay sabit değişmeyecek fiyat taahhüt yok, hız bu Dünya varmış deyip nefes aldım eskiden bir günde yüklenen video şimdi 1 saatte yükleniyor aylık önce kullan ay sonu öde var çok rahat ettik

23 Ocak 11:06 (Şikayetten 3 ay sonra)

Melih sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 11:11

12 Ekim 2024 21:54
Sefer sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 14:19
Türk Telekom İle Modern Pazarlığı
Onur sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 13:47
Altyapı Eksikliği Yüzünden Haksız Taahhüt Bedeli Yansıtıldı