Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Kalitesiz Malzeme Kullanımı

Mercedes-Benz Kalitesiz Malzeme Kullanımı
14 Ağustos 2023 06:49

Mercedes-Benz Glb Progressive 200 model araba aldım. Yurt dışında çalıştığım için sadece iki yaz yani 6 ay bindim. Arabanın direksiyonu üzerindeki deri döşeme dökülmeye başladı. Mercedes-Benz Erzurum bölge bayisine durumu anlattım. Kendilerine benzer şikayetin geldiğini ancak sisteme girip bildirim yaptığımızda direk reddedildiğini dolayısıyla bir şey yapamayacaklarını belirtiler.

Ben bir mühendis olarak 30 seneden fazladır araba kullanıyorum böyle kalitesiz malzeme ile üretilen ikinci bir araba ve müşteriye sahip çıkmayan ikinci bir firma görmedim. Benim korkum kullanılan malzemenin insan sağlığına zararlı madde içeriyor olması ihtimalidir. Çünkü durup dururken pütür pütür dökülen bir malzemenin kalitesiz bir plastikten yapılmış olduğunu göstermektedir. Bu da insanın aklına sağlık acısından zararlı bir malzemeden yapılmış olma ihtimalini getirmektedir çünkü daha önce meşhur bir ayakkabı firmasının benzer şekilde insan sağlığına zararlı maddelerden ayakkabı üreterek insanların sağlığını hiçe sayması olayı meydanda iken bunlara nasıl güveneceksiniz? Dolayısıyla artan talep düşen arz dengesini fırsat bilen firmalardan her şey beklenir. Bir müşteri ve kullanıcı olarak firma tarafından kullanılan ve kısa sürede bozulan ve kullanıcının sağlığını tehdit etme olasılığı bulunan malzemelerin kimyasal analiz ve insan sağlığı açısında zararsız olduğunu belirten tarafsız laboratuvarlarca yapılmış analiz raporlarının paylaşılmasını talep ediyorum.

Özellikle üçüncü dünya ülkelerinde üretilen otomobillerde kalite kontrol mekanizması kanunlarla güvence altına alınmadığını bildikleri için bunu da bir fırsat olarak görüyorlar. Güya dünyaca ünlü bir marka böyle malzeme kullanıyorsa varın siz düşünün bu işin vahametini!

16 Ağustos 2023 13:50 (Şikayetten 2 gün sonra)
Ramazan
Ramazan
18 Ağustos 2023 05:48

Hiçbir değeri olmayan, modası geçmiş, bir çözüm üretmeyen müşteri ile alay eder gibi problemi bize yazın gibi şeffaf olmaktan kaçan önerilerinize ihtiyacımız yok. Müşteriyi arama ihtiyacı dahi duymayan müstağni bir tavırla bize yazın demek meseleyi hasır altı etmektir. Problem açık bir şekilde size ulaştığı halde bir daha bize yazın demek; ne kadar müşteri görüş ve düşüncelerine değer verdiğinizi ve ne kadar gayri ciddi olduğunuzu ortaya koymaktadır. Size değil Almanya'daki merkeze yazacağım belki Avrupalı bu işi daha ciddiye alır.

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 15:15
Cam Tavan Sorunu Ve Servis Deneyimi
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmayan Silecek Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

12 Ekim 2024 12:48

Mercedes-Benz Glb-200 Aracıma Daha Binmeden Arıza Nedeniyle Serviste

03 Ekim 2023 00:07
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 09:40

Mercedes C 200'de Kronik Fren Arızası Ve Garanti Dışı Bırakılması