Mengerler Adana'da Bir Servis Danışmanının Tutumundan Dolayı Şikayetim

İsmail
28 Nisan 2024 20:57

Yaklaşık 10 yıldır Adana Mengerler servisini kullanmaktayım ve birkaç tane aracımız var. Fakat son birkaç ziyaretimde hiç memnun kalmadım. Servis danışmanı S*** D***** Hanım'ın negatif davranışları ve şikayetlerimizi ve taleplerimizi azarlayıcı ve aşağılayıcı bir üslupla dinleyip cevaplaması beni gerçekten rahatsız etti. Daha önce hiç bu şekilde bir muameleye maruz kalmamıştım. Aracımı yetkili servis dışında hiçbir yere götürmedim ve Mengerler Adana iş yerine giderken yolumun üzerindeki Koluman servisi ters istikamette olmasa asla uğramak istemiyorum. S*** Hanım'ın olumsuz tavırları yüzünden sorunlarımız çözülmeden servisten ayrılmak zorunda kalıyorum. Daha önce de sizi şikayet edeceğim dedim ve durumu servis müdürüne söyledim, sağ olsunlar ilgilendiler. Bu defa yine sizi şikayet edeceğim dediğimde 'Olur, edebilirsiniz' dedi. Rahat ve alaycı bir tavırla. Ayrıca en son servis ziyaretimde arayıp bana fiyat bilgisi verdiler. Ben de 'Uygundur, yapabilirsiniz' dedim. Daha sonra arayıp aracı bugün alabilecek miyiz diye sordum, o da beni bilgilendireceğini söyledi (garip bir üslupla) ve akabinde telefonu daha kapatmadan 'Ya bu adam da' diyerek bir şeyler söyledi. Devamını duyamadan kapandı telefon. Neyse diyerek yuttum yine. Kendisi beni tekrar aradı, aracın lastik basınç sensörü şikayetimle alakalı dört lastiğinde de sensörün arızalı olduğunu ve fiyatını söyledi. Ben sadece sol ön sensörün arızalı olduğunu, diğerlerinin uyarı vermediğini söyledim. Daha önce sadece sol ön sensörün arızalı olduğunu söylediğinizi, kayıtlarınızda mevcut olduğunu belirttim. Beni azarlayıcı bir şekilde 'Beyefendi, cihaza bağladık, hepsi arızalı görünüyor. Ustamız da bu şekilde söylüyor' dedi. Ben de eğer hepsinin arızalı olduğundan eminsek değiştirelim ama sadece biri arızalıysa, Ankara Mengerler'de baktırdım, onlar da bu şekilde söyledi dedim. S*** Hanım'ın olumsuz tavrı yüzünden uzatmadan bakım işlemlerini bitirin, aracı alacağım dedim. Yıllardır giderim servise ve kesinlikle sorunlu bir müşteri değilim. Servisteki herkes beni tanır ve hiç böyle bir durum yaşamadım. Ve ilk defa birini şikayet ediyorum. Umarım gereği yapılır.

29 Nisan 2024 10:33 (Şikayetten 13 saat sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Adana Mengerler'de Hayal Kırıklığı

11 Aralık 2024 20:17
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 11:55
davutpasa-mengerler-servis-bakimini-yapmiyor-ikame-vermiyor-1.pdf
Havva sonuçtan memnun

12 Mart 2025 12:48
"Şikayetim için arandım. İlgilendiler"

Sıfır Araçta Bitmeyen Arıza Ve 85 Günlük Mağduriyet

16 Eylül 2025 13:37
Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

Gürcan
24 Kasım 2024 23:00