Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Üslupsuzluk İtici Mimikler Tavırlar

Memorial Hastanesi Üslupsuzluk İtici Mimikler Tavırlar
24 Mayıs 2024 00:27

Şişli Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'nde ödeme konusunda problem yaşadım. Finansal bölümde bulunan iki bayan, özellikle arkada kendi ayrı yeri olan bayan, bilmiş ve hasta durumundan anlamayan kişiye lafım. Özellikle tüm tedavileri sıkıntısız ödedik ve ayrıca yüksek meblağlar çıktığı için ve 7 senedir müdavimi olduğumuz hastanede ilk defa böyle bir problemle karşılaştım. Yatak ücreti olarak 3 ay önce en son güncel yatan hastaya ayrıntıya girmeden 10 bin TL ödedim. Aynı yer, aynı problem; anjiyo yapılacak hastaya 15 bin TL yatak ücreti çıkarttı ve ödedim. Diğer ödemelerde 80 bin TL'nin üstü. Yanlış anlaşılmasın, parasında değilim. Yaptıkları tavır ve hal durumunu dile getirmek için yazıyorum. Diğer ödemelere yüzde 20 iskonto uygulandı. Bu yatak bölümünde de aynı oran olursa sevinirim denildi, şahitlerim de var. Kendi arkadaşları başka cümlem yok. Diğer sefer geldiğimde K**** M********'nun kalemini arattırdım, indirim sağlandı. Lütfen birilerini devreye koymayalım, inisiyatifiniz var biliyorum. Her gelmemde yapıyorsunuz dedim ve sözüm böyle havada kalarak verdikleri cevap, 'kimi arattırırsan arat indirim yok' cümlesi. Böyle son düzey profesyonel hastane markasına bu tavırla hizmet eden insanlar yakışıyor mu? İnanın aranacak çok yerler varken sırf işinde problem yaşar diye dile bile getirmedim ama buradan benim gibi bu durumlarda kalabilecek arkadaşlara uyarmak amaçlı herkes okusun, nereye kimlerle muhatap olduğunu görsün diye isim vererek yazdım. Problemim Memorial değil, çalışanlar. İnsanlar zaten keyfiyen gelmiyor, doktoru veya hizmeti iyi diye geliyor. Orada 'Efendim, o yüzde olmaz, sizin için şöyle yapalım' veya 'Elimizde değil, bize o toleransı vermiyorlar' demesi daha hoş olurdu diye düşünüyorum. Ama bu süreçte bize samimi yaklaşımından ve bir şeyleri çözmek için de olsa yerinden kalkıp insan yerine hiç değilse koyan Sayın S**** A*** hanımefendiye teşekkürlerimi borç bilirim nezaketinden dolayı. Bence S**** Hanım gibi bayanlar, bu insan psikolojisinden epey uzak duran o bayan arkadaşlara eğitim vermeli, pozisyonları değiştirilmeli. Bunları inanın dış göz daha iyi analiz ediyor. Kulak arkası etmeyin derim. Neticede bize hastane çok, size müşteri bu arkadaşlar yüzünden az diyebilirim.

24 Mayıs 2024 09:44 (Şikayetten 9 saat sonra)
24 Mayıs 2024 13:28

Leyla
Leyla

Kesinlikle yorumunuza katılıyorum hanımefendide üslup sorunu mevcut yıllardır tercih ediyorduk aralık ayından bu yana gitmiyorum hizmet kalitesi çok düşük ve alınan onca paraya rağmen konuşma tarzındaki iticilik insanları küçük görme hakkını kendinde bulma hastane sahibi gibi davranma hepsi muhasebe bölümünde mevcut ama özellikle nagihan isimli muhasebe çalışanı oradaki insanların tatile gelmediklerini zor bir süreç yaşadıklarını anlamayacak kadar Empatiden uzak. Sadece doktorumuzu seviyorduk tek üzüldüğümüz nokta kendisinden ayrılmak oldu kadın doğum konusunda gerçekten harikaydı. Bu hastahaneye önerim empati yapan konuşmasını bilen insanları Çalıştırmaları şu an yine özel bir hastahaneye gidiyoruz her kısımda güler yüzlü insanlar var Amerikan hastane grubuna bir kez daha teşekkür ederim işleri konusunda harikalar.

Aydın
Aydın

Leyla hanım desteğiniz için teşekkür ederim kontrol için yaptırdıkları anjiyodan doğan problemlerinin pisliğinden halen muzdaribiz kadın komada gibi sarhoş gibi yatıyor gün güne kötüye gidiyor keşke konuştuklarını kaydeden ameliyat hane ve kendi odalarında uçaklardaki gibi karakutuları olsa da gerektiğinde gerekli merceklere şikayet oluşturabilsek ifade edebileceğimizi gösterebilsek hep hastane haklı hasta her konuda yüzde yüz haksız ne savunan ne üstüne düşen ne ilgilenen var tamamen ticaret hane olmuş bankadan daha sağlam çalışıyorlar bunların yanında bankada neymiş bizlerde müşteriyiz bunların gözünde mevlam bunların eline düşürmesin gerekli nereler varsa sıkıntımı dile getireceğim. Tabii ki bu çalışanlar için önemsiz dedikleri tek cümle var kime giderseniz gidin bizim paramızı ödeyin cümleleri meşhur.

Tuğba sonuçtan memnun değil

Memorial Hastanesi Memorial Taburcu Edememe Sorunu

08 Mart 2024 17:23

Hastanede Tahlil Sonuçlarına Ulaşamama Ve İletişim Sorunları

24 Haziran 2025 07:21
İlker sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 15:25