Taner sonuçtan hiç memnun değil

Mekel Elektronik Sony Mekel Pil Gecikmesi & Sony Bekletmesi

28 Mart 2024 07:09

Sony Mekel Elektronik Servisi,
Geçen sene, 2023'ün Ekim ayında, Sony WF-1000XM3 kulaklığımın pilinin 1,5 saat bile şarj tutmadığı sorunu nedeniyle servisinize başvurdum. 'Sıvı teması var, garanti kapsamına girmez' denilerek, garanti dışı olduğu belirtildi. Ücretli tamir edilmesini kabul ettim ve 2500 TL gibi bir ücretle pil ve iç çip değiştirildi. Ancak bir ay geçmeden aynı sorun tekrar ortaya çıktı. Pil yine 1,5 saat bile dayanmıyor ve ben de cihazı yeniden servisinize verdim. Diğer iletişim kanallarına başvurmadan önce Sony'ye son bir şans vermek istedim ve iki hafta önce Sony merkezle iletişime geçtim. Bilgiler alındı ve ertesi gün yapılan geri dönüşte, pillerin ithalatında bir sıkıntı olduğu ve gecikme yaşandığı, diğer müşterilerin parça ihtiyaçlarının olduğu ve parçaların önümüzdeki hafta servise ulaşacağı bilgisi verildi. Kulaklığımın tamiri için yaklaşık 15 gün sürebileceği söylendi. Daha sonra Mekel'i aradığımda, parçaların ve pillerin gümrüğe geldiği ve kulaklığımın tamirinin önümüzdeki hafta öncelikli yapılacağı bilgisi verildi. Ancak iki haftadan fazla süre geçmesine rağmen hâlâ herhangi bir bilgi alamadım. Beklemekteyim ve sonunda Avrupa ve Japonya merkezlere mail atmayı düşünüyorum.
Sony ürünlerini tanıdığım günden beri kullanıyorum ve TV, PlayStation, Walkman, kulaklık modelleri, piller, amfi, hoparlör, powerbank, Xperia HDMI kablo, Alpha serisi fotoğraf makineleri gibi tüm elektronik ürünlerim Sony marka. Türkiye'nin mevcut durumunu anlıyorum ve karşı tarafın durumunu da kavrayabiliyorum, ancak neden sürekli mağdur oluyorum ve bizler mağdur oluyoruz? Sadece adil ve dürüst bir yaklaşımla yardımcı olmanızı ve geri dönüş yapmanızı rica ediyorum. Böylece biz de başka çözüm yolları arayabiliriz ve kimsenin mağdur olmasını önleyebiliriz. Ne dersiniz, bu mümkün mü?
Umarım bu, son mesajım ve yazışmam olur. Okuyan herkesin durumu biraz olsa da anlayacağını umuyorum.
Teşekkürler.

Mekel Elektronik Sony Yetkili Servis Tarafından Onarılamayan Ps5

08 Kasım 2023 13:36
Felek sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2023 23:01
"Güzel her şey güzel. Teşekkürler..."
Ouno Service Vodafone Yetkili Servis Kulaklık Arızası
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 14:43
Anker Ve Sanal İletişim Garanti Mağduriyeti
Anker Ve Sanal İletişim Garanti Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Anker Kulaklıkta Çatlak Sorunu Ve Servis İlgisizliği

20 Ocak 2025 15:54