02 Mayıs 2024 20:36

Allianz tamamlayıcı sigortam bulunmaktadır. Medicana İzmir Konak Hastanesine acilden giriş yaptım kalp çarpıntısı göğüs ağrısı şikayetiyle acil den yoğun bakıma yatış yapıldı. 1,5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra doktorum sanal anjiyo için yönlendirme yaptı ön onay alındı ve bir ücret talep edilmedi. Doktorum koroner bt anjiyografisi çekimi verdi. Ancak poliçemin kapsamı dışındaymış. 1 ay sonra arayıp ücret talep etti hastane. Müşteri hizmetleri sanal ortamda çekildiği için poliçenizin kapsamı dışında dedi. Hastalıkların tespitinde gerekli olan bir çekimi karşılamayan poliçe neyi karşılayacak. Yaptırdığım poliçemin faydasını sadece muayene, kan tahlilleri yaptırmaktan başka nerede göreceğiz? Ben bu ücreti ödemek istemiyorum, ücret ödeyeceksem neden sağlık sigortası yaptırıyorum.

08 Mayıs 2024 09:49 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hastanesinin Ve Allianz Sigortanın Mağdur Ettiği Hasta

14 Nisan 2024 16:37
Hülya sonuçtan çok memnun

Medicana Ankara Hastanesi Pişmanlıktır ;(((

18 Temmuz 2024 23:58
"Merhabalar; Pazartesi geçirdiğim ameliyat sonrası bu zor günlerimde problemi çözüme kavuşturdukları için Medicana Hastane Yönetimine ve hasta haklarından beni arayan Sinem Hanım'a teşekkür ediyorum. Tekrar söyleme gereği duyuyorum; biz hastalar tüm kuralları, prosedürü, hastaneye özel ayrıcalıklı durumları bilemeyebiliriz, öyle bir zorunluluğumuz da olmadığı için her birimde, her bölümde onlarca hasta danışmanı, doktorların sekreterleri vs... Var. Dolayısıyla iletişim çok önemli; tek bir doğru yönlendirme bile hastanın çıkarları dışında hastane içi trafiği, asansör kullanımını, farklı birimlere yöneltilecek soruları, hastane çalışanlarının da iş yükünü, daha bir sürü eylemi azaltır. Karşınızdaki kişinin sizin bildiklerinizi bilmediğini empati yaparak hizmet vermek, hem çalışanları bıkkınlık hissinden uzaklaştırır, hem karşılıklı kimsenin enerjisi düşmemiş olur. Hizmet sektöründe çalışan bir birey olarak naçizane tavsiyemdir. Tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim."
Bülent sonuçtan memnun

16 Mayıs 2024 23:30
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 01:12
Yekta sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Sağlık Grubu Acil Durumda Uzun Bekleme Ve Sigorta Provizyonu Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

06 Mayıs 2025 14:11

Medicana Sağlık Grubu Kategorileri