Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Medical Point İzmir Hastanesi Mağduriyet

12 Mart 2024 18:21

Medicalpoint İzmir Hastanesi'nde 30 Ocak 2024 tarihinde biyopsi işlemi yaptırdım. İşlemin yatarak yapıldığı belirtildiği için Mapfre'den başvuru yaptım ve ön onay aldım. Ancak işlem ayakta tedavi kapsamına giriyormuş ve sonrasında sigorta tarafından red cevabı verildi. Bu durum bana bildirilmediği için, başka bir sigorta şirketinden yararlanabilirdim veya işlemi farklı bir yerde yaptırabilirdim. Ancak hastanenin yanlış bilgilendirmesi nedeniyle mağdur oldum. Ayrıca, SGK kapsamında ödenecek tutarın 9.000 TL civarında olduğu söylenmişti; fakat daha sonra 19.000 TL civarında olduğu ve bana indirim yapılarak 11.668 TL'nin yeterli olacağı belirtildi. Şimdi ise, Oncotype-DX testi için Haziran 2023'te bir hastadan istenen ücret ve yapılan indirimi okuyunca şaşırdım. Dün bana bu test için tam olarak 149.000 TL ücret talep edildi ve ben ödeme yaptım. Diğer hasta gibi ödeme yapamayacağımı söyleseydim acaba indirim alabilecek miydim? Hastaneye olan tüm güvenim sarsıldı. Gerekli indirimin yapılmasını, fazla alınan tutarın tarafıma iade edilmesini ve biyopsi işlemi nedeniyle uğradığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

21 Mart 2024 15:15

Hastaneye gittim biyopsi ile ilgili yanlış başvuru yapıldığı ortaya çıktı sigorta şirketime tekrar başvuru yapıldı ön onay ve onay alındı 11668 TL yi gereksiz yere ödemekten kurtuldum ama bu sefer ameliyat ile ilgili benden sintigrafi parası talep edildi 4900 küsur tl oysa ameliyata girmeden 6000 TL bunun ödemesini sigorta karşılamıyor diye benden istemişlerdi ve ödemiştim ama aynı ücreti sigorta şirketinden de tekrar almak istemişler ve red gelmiş işlemin 10 bin küsur tl olduğunu ve ek ödeme yapmam gerektiği söylendi bu işler ile ilgilenen kadroları inanılmaz zayıf ve bilgisiz gerçekten uğraşmaktan yoruldum artık.

22 Mart 2024 14:23

Bu arada hastanede gerçekten çok sevdiğim ve işini çok güzel yapan prof. Dr. B*** z** ve uzm. Dr. Ö*** g*** teşekkürlerimi sunarım. Baha hocam kişiliği, bilgisi, mütevaziliği ile eşsiz bir doktor.

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 18:39

Medical Point İzmir Hastanesi Kadın Doğum Şikayeti