Medical Point İzmir Hastanesi Kadın Doğum Şikayeti

21 Kasım 2023 12:34

İzmir Medical Point Hastanesi'nde 16 Kasım 2023 tarihinde kadın doğum bölümünden randevu aldım. Sigortamın karşılayıp karşılamadığını defalarca telefonla sorarak gittim ve karşıladığı bilgisini aldım.

Randevudan çıktıktan sonra sekreterlerin kimliğimi halka açık bir yerde bırakıp, mesai saatlerinde bulunmaları gereken yerde olmadıklarını fark ettim ve kimliğimi orada unuttular. Randevudan ayrıldıktan sonra kimliğimi alıp hastaneden ayrıldım çünkü sigortamın masrafları karşıladığını düşünmüştüm. Ertesi gün sigorta uygulamamdan baktığımda masrafların karşılanmadığını gördüm ve ödeme yapmak için hastaneyi aradım. Bana IBAN numarası göndereceklerini söylediler fakat göndermediler. Daha sonra da kimse benimle iletişime geçmedi.

Defalarca müşteri hizmetlerini arayıp ulaşmaya çalıştım ancak yüzüme telefon kapatıldı. Hem kimliğimi ortada bırakmaları hem de alacakları olmasına rağmen beni mağdur etmeleri sebebiyle hepsinden şikayetçiyim. Sekreterlerin mesai saatlerinde yerlerini boş bırakmaları kabul edilemez. Hepinizi şikayet ettim.

Akın sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 23:28
Mahgol sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 15:59

28 Aralık 2023 15:34
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 15:37