16 Ocak 2024 15:05

Merhaba İyi Günler;
Benim adım M***** B*****. 03/11/2023 tarihinde Medical Park Mersin Hastanesi'nde saç ekimi işlemi yaptırdım. Anlaşma sağlanana kadar çok iyi davranıldı ama işlem bittikten sonra D**** Hanım'ın ilgili personelin sorduğum sorulara ve cevap tarzıyla ilgili olarak ayrıca bir çözüm yolu bulamamasıyla ilgili sorunlar yaşadım. Bakım için önerilen Minoxil adlı ilacın nasıl kullanılacağını gösterilmeden oradan ayrıldım, sadece almamı ve kullanımını mesajda belirteceğini iletti. İkinci konu PRP randevularımda, sadece sabah 8 ile 9 saatleri arası yardımcı olunacağı konusunda ısrar ediliyor. PRP yapan arkadaşın operasyona gireceği bahanesiyle, 'Sadece PRP yapan bir personeliniz yoksa PRP işlemimiz var demeyin.' Herkesin işi gücü var, illa dediğiniz gün dediğiniz saate uymayabilir. İlk randevumda sadece 20 dakika geç kaldığım için bu arada Tarsus ilçesinden gidiyorum oraya. Bunun için hava şartları ve trafik de var. Her zaman dakika dakika uymayabiliyor. İlk randevuda pek takılmadım buna ama ikinci randevuda da bugün aynı problemi yaşayınca, sadece 6 dakikalık bir gecikme için azarlanır gibi, rica minnet iş yapılıyor gibi, 'Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum, geç kalırsanız işleme alamam.' diyor. İlk işlemde tarihinden beri WhatsApp yazışmalarımız duruyor. Üslubunu isteyene gönderebilirim. Üçüncü konu, kendisine bölgesel dökülmeler olduğunu, kaşıntılar olduğunu söylüyorum. Operasyonu yapan Dr. Atakan Bey'le görüşmek istediğimi söylüyorum, bir türlü bizi görüştürmek istemiyor sanırım. 'Doktor Bey yok.' diyor. 'Ben mesajla size ileteceğim.' diyor, geri dönüş olmuyor. Ya arkadaşım, kendimi geçtim, ektirdiğimi gören birkaç arkadaşımı sorduklarında yönlendirdim. Onlar da aynı ilgisizlikle karşılaştıklarını söylediler. Yani her şey işlem yapana kadar mı? Medical Park Mersin Hastanesi'nin kalitesi bu mu? Biz orayı tercih ederken, basit işletmelerde yaşayabileceğimiz problemleri yaşamamak için tercih ediyoruz. Ekiliş operasyonuna karar verirken, herkes gibi ben de birçok yere gittim. Çok ilgili, nazik ve sorunlara karşı çözüm odaklılar. Medical Park'ı seçtiğime pişman oldum. Kimseye önermiyorum. Operasyonunda aynı tarihte başka yerde eken diğer arkadaşlarımla kıyasladığımda, daha seyrek alın bölgesinin daha açık ve tepe bölgesinin tam kapatılmadığını, dolayısıyla başarısız olduğunu görüyorum. Sorunlu bir ekiliş olduğunu düşünüyorum ama doktora bile ulaşamıyorum. D**** Hanım sağ olsun, benimle başkası ilgilensin dediğimde de, kendisinden başka orada kimsenin olmadığını söylüyor.

19 Ocak 2024 16:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Saç Ekimi

Taner
01 Haziran 2024 13:04

Sezgi
22 Haziran 2023 17:04
İskender sonuçtan hiç memnun değil

Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Hijyen Sorunları

İskender