Medical Park Hastanesi Hizmet Alamadan Ödeme İadesi Bekleyişim

29 Şubat 2024 13:24

Medical Park Mersin Hastanesi Dermatoloji bölümünde 17.02.2024 de medikal estetik için 5000+5000 olmak üzere botox ve yarım ml dolgu için ödeme yaptım. Ancak alerjik reaksiyon nedeniyle işlemim yapılmadı, paramın hesabıma iade edileceği söylendi ve o an orada kartıma iade yapmadılar, zaten çalışanların çıkış saatiydi benimle ilgilenmeden gittiler. Ben IBAN ve banka bilgilerimi bırakıp gittim ama aradan 13 gün geçti hala bir ödeme gelmedi. Ben her gün hastaneyi aradım 15 gün içerisinde olacak dendi, yetmedi cumartesi günü bizzat gittim yine aynı şekilde biz iadenizi yaptık dediler ama gelen bir iade falan yok. En son ısrarlarım nedeniyle birisiyle görüşebildim lütfedip telefonu açtılar ve ibanımı yanlış yazdıklarını söylediler! Ve tekrar bilgilerimi ilettim ama hala muhasebeye aktardık bankanızla görüşün diye beni başlarından savıyorlar. Hastaneyi arıyorum Dahili numaralarını da ezberledim artık muhasebe, hasta hakları, dermatoloji hiçbiri telefonlara bakmıyor. Acilen paramın iade edilmesini istiyorum! Kaç gündür param sizde esir kaldı ve üstelik hiçbir hizmet alamadım. Başka yere de gidemiyorum paramı vermedikleri için. Bu kadar ilgisiz bir hastane olamaz, bizi hasta değil müşteri olarak görüyorlar o da sadece parayı alana kadar, sonra yüzüne bakan yok!

29 Şubat 2024 16:36 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Büşra G. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Büşra
29 Şubat 2024 16:38

Bana telefonda bir bilgi falan vermediniz, otomatik yanıtlarınıza ihtiyacım yok, paramı ne zaman iade edeceksiniz onu söyleyin

Akben sonuçtan hiç memnun değil

Akben
30 Eylül 2023 12:12
Şennur sonuçtan çok memnun

Şennur
03 Nisan 2024 11:47
"Emel hanıma teşekkür ederim. Sorunum çözüldü."
Narin sonuçtan çok memnun

Ücret İadesi Sorunu Ve İlgisiz Hizmet

Narin
20 Ocak 12:42

Evin
20 Haziran 2024 14:23
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Pendik Hastanesi'nde Yapılmayan Tetkik İçin Alınan Ücretin İadesi Yapılmıyor Ve İlgisizlik Yaşadık

Sevim
01 Temmuz 12:19