Ayşegül sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Pendik Fiyat Farkları

21 Kasım 2023 16:45
Ayşegül'ün Teşekkür Mesajı
“Sorunum kısa sürede çözüldü, teşekkür ederim”

Gebelik süresi boyunca takiplerimin yapıldığı VM Pendik Medical Park Hastanesi'nde, neredeyse her muayenede fiyat değişikliği uygulandı. Muayene fiyatları, VM Maltepe Medical Park ile hep aynıydı. Doğum zamanım yaklaştığı için doğum ücretlerini sorduğumda, Maltepe'deki başka bir arkadaşıma 25.000 TL fiyat verip ayrıca paket içerisine fotoğraf çekimi, süsleme vb. hizmetler sunduklarını öğrendim. Ancak Pendik'teki hastane bana 30.000 TL fiyat verip bu hizmetleri içermediğini söyledi. İki hastane arasında bugüne kadar muayene ücretlerinin aynı olduğunu, bu konuda da yardımcı olmalarını istedim; fakat diğer hastanenin daha alt segment olduğunu söylediler. Ben daha az hizmeti daha yüksek bir ücrete almış oluyorum. Üst veya alt segment olmasının bana bir avantaj sağlamadığı gibi aksine dezavantaj oluşturduğunu düşünüyorum. Tüp bebek tedavisi dahil uzun süredir hastanız olarak, konuyla ilgili yardımcı olmanızı bekliyorum. İyi çalışmalar.

Ayşegül
22 Kasım 2023 10:38

Sorunum kısa sürede çözüldü, teşekkür ederim

22 Kasım 2023 10:43 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Ayşegül A. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Melisa

Merhaba nasıl bir çözüm sundular acaba

Pendik Medical Park Doğum Ücretleri

Ezgi
15 Aralık 2023 11:26
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Organizasyon Şirketi Dayatması ve Sürekli Ücret Değişiklikler

Elif
25 Aralık 2023 16:40