Maxi Gezi Sokakta Bıraktı Sahibi Bizimle Kavga Etti

06 Ağustos 2023 19:17

Arkadaşımla beraber bu turu internetten bulup paramızı peşin ödeyerek ilk öncelikle 17-24 Temmuz Muğla Fethiye tura yazıldık. Ödeme işlemleri yapılana kadar telefon da çok ilgili şekilde bizimle iletişim geçtiler. Her şey yolunda gibiydi. Tur tarihi yaklaşıyordu bize uçak biletleri atmadılar. Biz izinlerimizi tur tarihine göre ayarladık ve tur şirketinden de netleştirdik tura çıkılacaktı. Fakat biletleri atmama sebepleri turun iptal edilmesiymiş fakat 2 gün önceden uçak biletlerimizin alındığını hiçbir aksilik olmadığını söylediler. Ben iletişime geçtim g** Hanım diye bir şahısa bağladılar en yetkili kişilerden. Benimle saygısız bir şekilde siz kimsiniz havasında konuştu. Halbu ki ben para ödemişim turu iptal etmişsiniz para iade işlemleri hakkında bile bize bilgi vermediniz. 100 kez aradıktan sonra ancak ulaştım onlara. Ben sizinle uğraşmak zorunda değilim siz bize değil tura para ödediniz gibi akıl dışı cümleler kullandı tartıştıktan sonra bizi zora ki bir şekilde başka tura aktardılar. 20-26 Temmuz Kuzey Ege turuna. Ne şoför ne rehber yol iz bilmiyordu. Turda olan çoğu yere bizi getirmediler. Şoförle rehber kavga edip bizi yolda bıraktılar. Otobüsü bulabilmek için bizleri yol boyu yürüttüler gittiğimiz tüm yerler yanlış çıkınca geri dönüp otobüsü arıyorduk. Otellerin kötü oluşunu söylemiyorum bile. Bir şekil turun sonuna geldik. Bize alınan uçak bileti sabah 07:35 iken Ankara'ya varış saatimiz 03:40 civarıydı. Havaalanında saatlerce uçak bekledik mağdur olduk. Bizi sokakta bıraktılar ve ben yetkili kişiye bağlanmak isteyince s*** ya da s*** diye şirketin sahibi bana siz bizden para almak istiyorsunuz diye bir tabir kullandı. Bağırdı ve kavga etmeye başladı. Biz sokakta kalmışız bizim derdimiz ne iken bize ne söylediler. Sorumluluk kabul etmediler. Bu şirketin gerekli yerlere şikayet edilip gerekli cezaları almasını talep ediyorum. Bu mağduriyet giderilmeli.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 09:56

Maxi Gezi Tur Mağduriyeti Yaşadık