Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Maxi Gezi Maxsi Gezi Şikayet

Maxi Gezi Maxsi Gezi Şikayet
Gülhan
08 Şubat 2024 21:28

Maxi Gezi'nin Doğu Ekspresi ile 6 Şubat 2024 tarihli turuna katıldık. Gidişimiz trenle, dönüşümüz ise Erzurum'dan bulunduğumuz şehirlere uçakla olacaktı. Yola çıkmadan önce dönüş biletlerimizle ilgili bilgi istememize rağmen, 'Hiçbir aksilik yok, biletleriniz alındı, tur rehberi size teslim edecek' denildi. Turumuzun ikinci gününde biletler tarafımıza teslim edildiğinde, Erzurum'dan değil Trabzon'dan alındığını gördük. Mazeret olarak uçuşların iptal edildiği, bu yüzden Trabzon'a gönderildiğimiz söylendi; ancak biz uçuşlara baktığımızda böyle bir iptalin olmadığını gördük. Sadece Trabzon'dan daha indirimli ve ucuz bilet alabilmek için bizi Erzurum'dan Trabzon'a saatlerce yol gitmeye zorladılar ve uçaktan indiğimiz gece yarısından sonra yaşadığımız bölgeye transferde çok zorluk çektik, havaalanında saatlerce bekletilmek istendik. Herhangi bir aksilik yaşanmış olsaydı ve şirket gerçekten iyi niyetli davransaydı, bu aksiliği bizlerle paylaşır, ortaklaşa bir çözüm üretirdik. Oysa biz yola çıkmadan Trabzon'dan biletlerimiz alınmış, ancak bu bilgi bizimle paylaşılmayarak Erzurum'dan alındığı yönünde yalan beyanda bulunulmuştur. Tüm gezimiz bu yüzden olumsuz etkilendi. Gerçekten iyi niyetli olsalar, bizimle bu durumu paylaşır ve gerekirse ilave ücret ödeyerek Erzurum'da bir gece konaklayıp ertesi gün uçabilirdik; ancak hâlâ soruna sağlıklı bir çözüm üretmediler. 24 kişi olarak gezimiz olumsuz etkilendi ve çözüm bekliyoruz. Sırf uçuşları daha ucuza getirebilmek için 24 kişiyi mağdur ettiler. Asla bu acente ile bir daha yola çıkmam. Bu konuda resmi kurumlara da gerekli şikayetlerimi yapacağım. Hiç kimsenin eğlenmek için çıktığımız turda sağlığımızla oynamaya hakkı yok.

Emel sonuçtan hiç memnun değil

Maxi Geziden Alınan Tur Programı Ve Firmanın Sorumsuzluğu Hk Şikayet

13 Şubat 2024 15:50

14 Şubat 2024 00:24
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

Maxi Gezi Hayal Kırıklığına Uğratan Doğu Ekspresi Turu

29 Ocak 2025 16:25

Maxi Gezi İzmir Çıkışlı Doğu Ekspresi Turu

01 Ocak 2024 13:50
Maxi Gezi İzmir Çıkışlı Doğu Ekspresi Turu
M. Polat sonuçtan hiç memnun değil

Maxi Gezi Doğu Ekspresi Turu Son Anda İptal Edildi, Para İadesi Yapılmadı Ve İletişim Kurulmadı

M. Polat
08 Mayıs 2025 11:42