Elif sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 14:09

Matruşka nails Trabzon'da ipek kirpik yaptırmak için 24.03.2024 günü randevu oluşturdum. Kapora alacaklarını belirttiler IBAN iş yeri sahibi üzerine değildi ve açıklama kısmının boş bırakılması istendi. 08.04.2024 günü randevuma gittim. İşlemi yapacak olan çalışana istediğim modeli gösterdim sözlü olarak da anlattım. İşlem yapılırken kirpiklerimde acıma hissettim nedenini sordum. Bana yanlışlıkla yapıştırıcıyı döktüğünü ve kirpiklerimi yapıştırıcıdan kurtardığını söyledi.

Resmen cımbızla kirpiklerimi kopardı az kaldı az kaldı diyerekte teselli etti. İşlem bittikten sonra şoka uğradım yapılan kirpik yamuk yumuk ve söylediğim gösterdiğim modelle alakasız bir şey beğenmediğimi belirttim. Başka çalışan (ç** hanım) gelip baktı ve işlemi yapan kişiye düzelteceği yerleri söyledi. 5 dakika daha düzeltme işlemi yapmaya çalıştı sonuç yine aynıydı.

Ödeme için kasaya geçtiğimde iş yeri sahibi oradaydı. Durumu kendisine anlattım. İstediğim modeli de gösterdim yapılanla karşılaştırmasını istedim. Aldığım cevap dahada kötüydü. Çalışan kıza benim kirpik kalınlığı olarak en kalın ipek kirpik kılını tak söylemem gerekiyormuş. Görsele bakınca anlayamıyor musunuz diye sordum cevap alamadım. Çalışana ve iş yeri sahibine gösterdiğim kirpik modelinde yine orada yaptırmıştım.

Asla böyle bir şey de belirtmemiştim kalın kıl takın diye. Beğenilmeyen işlemi çıkarma ya da düzeltme teklifi edilmedi. Ödeme yapılırken konuştuğumuz için dikkat etmedim. Eve geldiğimde tarifedeki fiyattan 5 TL fazla alınmış ve kaporada ücretten düşülmemişti. Paramla rezil olmak bu olsa gerek. Ucuzlukçudan gidip takma kirpik alsaydım taksaydım daha güzel dururdu. Kesinlikle bir daha gitmeyi düşünmüyorum kendileri kaybetti.

Matruşka Nails Trabzon Memnun Kalmama

08 Kasım 2023 15:28
Matruşka Nails Trabzon Memnun Kalmama
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe Mercan Beauty İpek Kirpik İşleminden Memnun Kalmadım!

02 Kasım 2024 15:08
Tuğçe Mercan Beauty İpek Kirpik İşleminden Memnun Kalmadım!
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 21:36
Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 09:09
Lilith Nail Lounge Kalitesiz, Kaba Hizmet