Minelnur sonuçtan hiç memnun değil

Zeyma Güzellik (Pendik) Kötü İpek Kirpik Ve Hijyen Eksikliği!

11 Nisan 2024 19:14

Burada ipek kirpik yaptırdık ve kaş, bıyık, çene aldırdık öncelikle sanırım hijyen eksikliği var ipliği değdirdiği yerlerde mikrop kaptı ve minik sivilceler çıktı. İpek kirpik için doğal istedik ve 500₺ idi. İşlem sonunda yoğun yaptığını söyleyip 600₺ aldılar zaten gözlerimiz çok yanmış ve kızarmıştı. Tam olarak kontrol edemedim dediği gibi yoğundur diye ücreti ödeyip oradan ayrıldık. Birkaç saat içinde kirpikler dökülmeye başladı ve 2 gün içinde yamuldu ve ters döndüler. Çok çirkin bir görüntü oluştu. Kendilerini aradık durumu anlatıp randevu istedik. Önce dönüş yapacaklarını söylediler ama 2 gün boyunca dönüş olmadı. Tekrar aradık ipek kirpik yapan kişinin çocuğunun hasta olduğunu söylediler ve yine dönüş yapacaklarını söylediler ama dönüş olmadı. Randevu için tekrar aradığımızda konuşmalar çirkinleşmeye başladı. Zorla randevu aldık. Gittiğimizde ipek kirpik yapan kişi ve orada ki diğer kişi kavga etmek için bekliyordu resmen. Hiçbir profesyonellik yok, mahalle tarzı üslupları var. Hareketleri de bir o kadar çirkin. Kötü yaptığı kirpiği düzelteceğine daha da çirkinleştirdi ve şu an gözlerimde yelpaze var gibi hissediyorum. İpek kirpiğin yanından geçmiyor takma kirpik gibi parlıyor.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 17:43

Hizmette Fiyat Belirsizliği ve İletişim Sorunları

19 Temmuz 2025 23:47

09 Ekim 2023 00:23
Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 09:09
Lilith Nail Lounge Kalitesiz, Kaba Hizmet