Meda sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Kabusu: Kirli Araç Ve Geri Ödeme Sorunu

23 Ekim 2024 12:48

Sosyal medyadaki reklamlara inanıp da bunlardan araç kiralamayın. O sosyal medyadaki övgü dolu paylaşımları yapanların çoğu bunların kendi elemanları. Birçok fenomen, tanınmış yüzler bunların reklamlarını yapıyorlar, onlar da bedava araç aldıkları için bu paylaşımları yapıyorlar diye düşünüyorum.

Benim başıma gelene gelince;
internet üzerinden bunlardan araç kiraladım vakti geldiğinde aracı almaya gittim ödememi yaptım ama benim konuştuğum parasını ödedim aracı bana vermediler. Bir alt kademe aracı verdiler. İki araç arasında yaklaşık 30 Euro fiyat farkı var. Dedim Benim ödediğim araç bu değil o zaman niye benden fazladan para aldınız? Bana farkı geri ödemediler Üstelik bana verdikleri aracın her tarafı pislik içinde koltuklara oturulmuyor aracın içi pis kokuyor. Aracın direksiyonuna ellerim yapışıyor tuttuğumda. Aracı aldığım yerel şube kendilerini bir şey yapamayacaklarını merkeze aramamı söyledi. Tatilin bittiğinde merkezi aradım Bana dedikleri sadece bir dahaki araç kiralamakta bunu göze önünde bulundurup indirim yapacaklarını söylediler. Asla iade yapmadılar.

Kıyafetlerini temiz kalması için koltuklara naylon serdik. Bir hafta için 32 Euro fazla para aldılar. Bir daha asla😡

Meda
Meda
24 Ekim 2024 01:53
Araç Kiralama Kabusu: Kirli Araç Ve Geri Ödeme Sorunu

Bahsettiğim araçla ilgili resim burda

Shaheer sonuçtan hiç memnun değil

Gozz Rent A Car Araç Kiralama Sürecinde Haksız Ekstra Ücret Ve İade Sorunu Yaşadım

27 Haziran 2025 17:56

06 Haziran 2024 20:09
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 12:00

05 Ocak 2024 15:45