Ahmet sonuçtan çok memnun

Martı Tag In Sözünün Arkasında Durmaması

05 Haziran 2024 12:20

Öncelikle herkese selamlar. 04/06/2024 tarihinde saat 21:01'de Ataşehir'den aldığım yolcumu Osmanbey'e götürürken, TAG'ın belirlediği konum üzerinden yolcumu bırakmak için yola çıktım. Uzunçayır köprü katılımında sivil polisler yolu komple kapatıp denetleme yapıyorlardı. Beni görüp hemen durdurup yolcuyu ve beni çapraz sorguya aldılar. Akabinde 32.233,00 TL para cezası ve motorumu bağlamak suretiyle 2 ay otoparka çektiler. İşsiz olduğum için ve TAG'a güvendiğim için bu uygulamayı kullanıyorum. Yasal olduğunu, mahkeme kararı olduğunu sürekli dile getiriyorlar. İşsiz olduğum için bu parayı ödeme imkanım yok. Dün akşamdan beri size dönüş yapacağız deyip oyalıyorlar. Kimseye güvenemeyecek miyiz? Sözlerinin arkasında durmalarını istiyorum.

09 Ekim 2024 13:34

Tag yolcu cezası tag uygulaması yaparken ceza yedim bana yardımcı olunacağı söylenmişdi dava açtık davayı kaybettik etrafımda birçok insanın cezasını karşılamışlar ben müracaat etmem rağmen cezam karşılanmadı çok muzdaribim bu konuda. Borç alarak ödedim cezayı ve o kadar tağı yapmamız için bizi teşvik ediyorlar ama cezayı yiyen biz oluyoruz

Ek
05 Haziran 2024 13:07

İlgini, z alakanız için teşekkür ederim

05 Haziran 2024 13:07 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
12 Aralık 2024 23:34
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Martı Sözde Korsan Cezası

Martı Tag Ceza Yedim

Münir
14 Ağustos 2024 14:09
Martı Tag Ceza Yedim
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
30 Ocak 2024 19:19