Martı Scooterlar Bir Anda Ortadan Kayboldu

Martı Scooterlar Bir Anda Ortadan Kayboldu
25 Şubat 2024 10:56

Isparta'da yıllardır etkin olarak kullandığım Martı scooterlar, hiçbir bildirim veya açıklama yapılmadan bir anda ortadan kayboldu. Isparta'nın hiçbir yerinde Martı scooter bulunmuyor. Hatta Ankara'ya gittiğimde Martı scooter kullanmak istedim. Uygulamayı açtığımda şok oldum. Ülkenin başkenti, koskoca 6 milyonluk megakent Ankara'da bile Martı scooter bulamadım. Bununla ilgili neden bir açıklama yapılmıyor? Artık Martı scooter kullanamayacak mıyız? Uygulamaya yüklediğimiz bakiyeler ne olacak?

25 Şubat 2024 11:04 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

25 Şubat 2024 11:04

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

25 Şubat 2024 19:29

Uygulamadaki numaram eski şu an yeni numaram ile güncelledim

29 Şubat 2024 11:56

Beyzanur
23 Ekim 2025 13:06

Barış
01 Eylül 2023 15:36
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılamayan Bakiye İadesi İçin Martı Tag'dan Dönüş Alamıyorum

30 Ekim 2025 13:56
kullanilamayan-bakiye-iadesi-icin-marti-tagdan-donus-alamiyorum-1.jpg
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
25 Aralık 2023 21:03
"Atakan beye ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum, çok kibar ve iş çözücü bir beyefendi. Şikayetim çok kısa bir süre içinde çözüldü."
İzmir'de Martı Uygulaması Hüsranı!
Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
07 Temmuz 2023 09:17
"Rıdvan Bey'e yardımı ve ilgisi için teşekkür ederim"