Mars Finansal Yazılım Mars Titanium Kart Şikayet

28 Aralık 2023 21:54

Mars Titanium Card müşterisiyim yıllık 2500 TL ücret ödüyorum. Şirket bana tüm ATM'lerde ücret ödemeden para çekme ve yatırma yapabileceğimi beyan etti ancak Emaar alışveriş merkezindeki Yapı Kredi ATM sini kullandığımda 2200 lira için 22 küsur lira ücret keseceğini belirtti. Müşteri Hizmetlerini aradığımda ise mesai saati dışında 3.5 lira keseceği söylendi. Müşteri hizmetlerini 3 kere aradım 2 kere bağlantı kesildi 3. İse sesim geliyor mu deyip ses gidip gelmesi oldu. Uygulamada ekstra Kolonileri ücret ödeyerek alabileceğim de belirtiliyor ancak onu da yapamıyorum. Bir de memnun değilseniz paranızı geri alamıyorsunuz üye olmadan önce tekrar düşünülmesi gerekiyor. Sonuç olarak Premium kart veya Premium Hizmet diye sattığınız bu kartta ben Premium hizmet göremedim müşteri hizmetleri bile hiçbir şey bilmiyor yardımcı olamıyorlar ( kampanyalardan habersiz çalışanlar olabilir mi ya). Çok kötü bir başlangıç yaptım tüm sorunlarımın çözülmesini veya bu kartın nasıl çalıştığını bilen bir insanla konuşmayı talep ediyorum. Kendi kampanyanızı kendi çalışanınız bilmiyor.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Mars Finansal Yazılım Kredi Kartı Aktivasyon Ve Kullanım Problemleri

26 Ocak 2024 16:37
Mert sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 08:21
Güven sonuçtan hiç memnun değil

Mars Finansal Yazılım Kartı Pos Cihazında Kullanamıyorum

06 Nisan 2024 14:11
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Mars Uygulamasında Bilgim Dışında Yapılan İşlemler Ve Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

30 Mayıs 12:31
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 09:02