Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Mardin Seyahat Gece Yolculuğunda Yaşanan Sorunlar Ve Kötü Muamele

04 Aralık 2024 04:03

Silifke otogardan Mardin Nusaybin'e Obilet aracılığıyla gece 02.30 aracına 3 arkadaş bilet aldık. Saat 01.38'de bir numara arayarak aracın Anamur'dan yeni çıktığını ve 02.45'te Silifke otogarda olacağını söyledi. Her ihtimale karşı saat 02.45'ten önce otogarda olduk ancak araç denilen zamanda gelmedi. Bizi arayan numarayı arıyoruz, cevap veren yok; farklı ilçelerdeki şubeleri arıyoruz, açan yok.

Yazıhane içerisinde birisi uyuyor, uyandırıyoruz, bizi tersleyip 'bekleyin' deyip uyumaya devam ediyor. En son saat 03.12'de yazıhaneye geçtik ve şoförü aramasını istedik. Adam, onu uyandırdığımız için bize bağırmaya başladı ve 'sabaha kadar bekleyeceksiniz' diyerek el kaldırdı. Yanımızda bizi otogara getiren aile büyüğümüze çıkıştı, onun sesiyle uyuyanlar uyandı. Dayanamayıp biz de onun sesini bastırmak için ses yükselttik ve iyice çıldırdı, el kol yapmaya başladı. Bu kişinin görevi orada uyumak değil, o saatte oraya gelen yolcuları bilgilendirmek. 'Aracın saatini bilmiyorum' deyip insan azarlamakla görev yapılmaz. 02.30'da kestiğimiz biletin aracı 03.30'da geliyor ve üzerine yağmurda soğukta gece vakti azar yiyoruz. Sık sık seyahat eden biri olarak Mardin Seyahati kara listeme aldım.

Bütün sosyal medya hesaplarımdan bu davranışa maruz kaldığımızı paylaşacağız. Konuyla ilgili ivedi bir çözüm sunmalarını istiyoruz. Bizi otogara getiren aile büyüğümüze ve 3 hanım arkadaşa bağırmanın bedeli ödensin istiyoruz. Memlekette bu kadar işsiz varken böylesi kişilerin uyuyarak gelen geçeni azarlaması bitsin istiyoruz.

Jean sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 13:29
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 13:52
suha-turizm-ve-obilet-firmalari-ogrenci-magduriyeti-1.pdf

Gece Yarısı Otobüs Rötarı Ve İletişim Sorunu Mağduriyeti

23 Temmuz 2025 04:53

15 Haziran 2024 19:47
Ali Osman Ulusoy Otobüs Yolculuğu Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları
Yarensu sonuçtan hiç memnun değil

Aras Turizm İle Kötü Deneyim: Geç Kalan Sefer Ve Saygısız Personel

05 Aralık 2024 00:35