Mardin Park Hastanesi Acil Poliklinikte Yaşanan Sorunlar

Mardin Park Hastanesi Acil Poliklinikte Yaşanan Sorunlar
27 Ekim 2023 09:09

Mardin Park Hastanesi acil polikliniğine 26.10.2023 tarihinde 21.30 sularında gittiğimde hastamın muayene odasında beklerken H**** O**** acil doktorun doktorların bekleme odasında olduğundan dolayı fişi aldıktan sonra kız çalışanın muayene odasında beklememizi ve doktoru telefonla arayarak hastanın olduğunu söyledi fakat doktorun bekleme odasında başka bir vatandaşla sohbet içerisinde olduğunu odanın penceresinden görünüyordu. Uzun süre beklememize rağmen doktor gelmedi hemşire kızın gelip daha bizi beklediğimizi gördükten sonra doktoru hasta var diye tekrar uyardı fakat kapı önünde tekrar bekleyerek sohbetine devam ettiğinden dolayı hocam hasta var gelir misiniz. Dememden sonra ters bir şekilde bekle geliyorum diye söyledikten sonra geldi fakat hakaret etmeye başladı. Yaptığımın doğru olmadığını söyleyerekten terbiyesizsin söylemleri devam etti. Hocam muayenenize bakın fazla uzatmayın dememden sonra elindeki kalemi bana doğru fırlattı. Ondan sonra fişi ondan isteyip muayeneyi reddederek ödediğim 200 TL. Nin geri ödemesini talep ettim doktorun ödemeyi geri vermiyoruz muayene yapılmış söyleminden sonra hastane yönetiminin ödememi geri vermesi için bir evrak imzalatıp ödememi öyle geri verdi. Bir doktorun hasta yakınına veya hastaya terbiyesizsin gibi söylemleri veya kalem fırlatışı bir doktora yakışmayan hareketlerdir.

02 Kasım 2023 13:06 (Şikayetten 6 gün sonra)

Şikayetlerniz Kayda Alınmış Olup Gereken Çözümü En Kısa Sürede sağlayacağız. Detaylı Bilgi İçin Halkla İlişkiler Müdürü Sadettin Beyle Görüşebilirsiniz Duyarlılığızdan Dolay teşekkür Ederiz.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Mardin Park Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve İade Sorunu!

27 Şubat 2025 21:06

Gece Acilde Saygısız Ve İlgisiz Hekim Deneyimi

22 Mart 2025 19:41
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 16:06