Marca Tour Marca Tur Rezervasyon Yanlışları

Kubilay
24 Temmuz 2024 13:34

01 Temmuz 2024 tarihli Büyük Balkan Turuna katıldık. Şirketin rezervasyonu Aralık 2023 tarihinde yaptırmamıza rağmen otobüs koltuğu planlamasında, otobüsün kalkış ve indirme yerleri konusunda problem yaşadım. Bu konularda doğru bilgilendirme yapmadılar. Otobüs İzmir kalkışlı dediler, Uşak'tan kalktı, halbuki ben Denizli'den katıldım, Uşak'a daha yakın olmama rağmen İzmir'e yönlendirdiler. Tur dönüşünde otobüs İzmir yerine ilk olarak Uşak'a gitti, daha sonra İzmir'e gitti. Otobüste tam tamına 36 saat geçirdik. Ayrıca tur rezervasyonumu 28 Haziran tarihli yaptırmama rağmen bir gün kala beni arayarak rezervasyonumun 01 Temmuz'a kaydığını bildirdiler. Halbuki ben 28 Haziran'a yaptırmıştım. Kendilerince değişiklik yapıp son güne kadar haber vermiyorlar. 10 günlük otobüs turuna, otobüsün arkadaki son beş koltuğuna planlandığını bir gün önce öğrendim. Otobüsün tamamı bir gruba tahsis edildiği için koltuk numarası konularında diğer yolcularla sorun yaşadım. Rehberin ve şoförlerin iyi niyeti sayesinde çok sıkıntılı geçmeden tamamlayabildik. Lütfen rezervasyon yaptıracaklar bu durumları göz önüne alarak yaptırsınlar.

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
09 Haziran 2024 15:07
Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 19:18

Gençaystar Travel Tur Programı Başarısızlığı

01 Eylül 2023 23:30
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 15:17
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Büyük Balkan Turu'nda Rehber Davranışı Ve Program Değişikliği Hayal Kırıklığı Yarattı!

03 Ağustos 2025 18:57