Mango Kasiyer Saygısızlığı Hakkında

Büşra
17 Mayıs 2024 22:36

Bugün, dün aldığım pantolonu iade etmek için Capacity mangoya gittim. Kasiyer ilk önce Yapı Kredi'den ödediğimi iddia etti ben de hayır VakıfBank dedim ilk 1 dakika bunu sürdürdü sonra kartımı alırken kasanın çok derin bir bölgesine kartımı düşürdü ( buraya düştüğünü yaklaşık 5 dakikalık arama sonrasında bulabildik). Sonrasında zamanım çok yok bulabilir misiniz kartı dediğimde yanındaki erkek olan kasiyere "sen bakabilir misin hanımefendinin acelesi varmış" dedi, rahatsız edici bir üslupla. Sonra o erkek olan geldi kartımın kasanın arka kısmındaki bir boşlukta olduğunu fark ettik makasla kartı almaya çalıştı ve en başından beri dedim ki yapışkan bir şey uzat dinlemedi 5-6 dakika sonra dinledi ve kartı o şekilde direkt aldı. Sonra iademi eksik yaptı, eksik olduğunu söylememe rağmen öyle yaptı. Yaptıktan sonra dekontumu gösterdim bu sefer mağaza müdürü geldi. İadeyi iptal etmeye çalıştı ama kartın okumasında sorun var gibiydi. Sonra o da ayrı bir değişik üslupla sorun yok sadece iade almıyor dedi. Sonra kalan parayı elime nakit şekilde tutuşturup iadenin olacağını söylediler. Henüz iade kartıma yatmadı. Saat 16.00 civarında yansıtıldı şu an saat 22.13 umarım yansıtılır çünkü bu konu çok uzun yerlere gidecek gibi gözüküyor.

Müşteri Sorularına Karşı Saygısız Ve Agresif Mağaza Çalışanı

Senem
24 Haziran 2025 14:27
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Mango Mağazasında Kapanış Saati Ve Kusurlu Ürün İadesinde Sorun

Özlem
15 Ağustos 2025 22:27
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
22 Kasım 2023 19:34
Mango İlgisiz Çalışan Ve Müşteri Mağduriyeti
Mango İlgisiz Çalışan Ve Müşteri Mağduriyeti

Tülin
27 Temmuz 2023 15:52
Helin sonuçtan hiç memnun değil

Helin
29 Haziran 2024 22:39