Mamaciteyze.com N&D Somonlu Kedi Maması Orijinalliği Hakkında Şüphelerim Var

Amazon üzerinden Mamacıteyze satıcısından N&D somonlu kısırlaştırılmış kedi maması aldım. Sürekli kullandığımız mama. Hep şekli aynıydı, köşeli gibi olurdu ama bu mamanın daha önce aldıklarımla alakası yok. Paket olarak orijinal gibi duruyor ama mama tanelerini görünce orijinalliğinden şüphe ettim.

17 Ağustos 2024 14:02 (Şikayetten 51 dakika sonra)
Eki aç
Eki aç

Değerli Sinem Hanım, Mamacı Teyze ailesi olarak, yaşamış olduğunuz olumsuz durum için çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Siparişinizi kontrol edebilmek adına sipariş numaranızı paylaşmanızı rica edeceğiz. Bknz; farmina resmi web sitesi üzerindeki ürüne ve tanecik yapısına ilişkin bilgilendirme paylaşılmıştır. Web sitemizde satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin tamamını aracısız şekilde Türkiye distribütörlerinden temin etmekteyiz. Bütün ürünlerimiz %100 orijinal ve faturalıdır. Dilerseniz bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Mamacı Teyze

Yanıltıcı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: Mamacı Teyze'den Gelen Sahte Kedi Maması

Yagmur

Mamacı Teyze' den gelen mama ne yazık ki orijinal değil. 8 Kasım tarihinde N&D Tahılsız Tavuklu Narlı kısırlaştırmış ke...

Paws & Pati Aldığım Kedi Mamasını Hiçbir Kedim Yemedi

Vedat
22 Temmuz 2025 11:52228

Ben Ankara'da yaşıyorum. 03.04.2025 tarihinde Paytr Pawsandpati İzmir yazan bu firmadan 10 kg kısırlaştırılmış somonlu k...

Yanlış Gönderilen Mama Ve Çözülmeyen Sorunlar: Hayal Kırıklığı Yaratan Alışveriş Deneyimi

Elif

Mamacıteyze adlı şirketten Amazon üzerinden Bozita marka kuru mama aldım. Öncelikle sipariş kargo kodunu yanlış şekilde ...