Sevde sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2024 11:28
Sevde'nin Teşekkür Mesajı
“Firmadan aradılar. Ücret iadesi yapılacakmış. Çok teşekkürler. 😊”

Mamacıteyze.com'dan Bozita Active & Sterilized kuzu etli kısırlaştırılmış kedi maması satın aldım. Yaklaşık bir hafta sonra paketi açtığımda kötü bir koku yayıldı odaya. Ayrıca mamalar çok koyu renkli ve yağlı görünüyordu. Daha önce bu mamadan almamıştım ama Bozita'nın diğer mamalarını aldığımda -ki içerikleri de çok benzer kısır kedi mamalarının- hiçbir yeme problemi yaşamamıştım kedilerimde. Asla yemediler mamayı. Mama çok kötü kokuyor ve çok yağlı görünüyor. Mamanın sahte olduğunu düşünüyorum. Az buz değil 2700 lira verdim ve çöp oldu. Ücret iadesi talep ediyorum. Gerekirse açtığım paketi geri kargolarım. Görsele bu mamayı ve diğer bir Bozita maması olan ve içeriği çok benzer olan outdoor kısırlaştırılmış kedi mamasını da karşılaştırmalı koyuyorum. Lütfen mağduriyetimizi giderin.

Sevde
Sevde
24 Aralık 2024 16:43

Firmadan aradılar. Ücret iadesi yapılacakmış. Çok teşekkürler. 😊

Seckin sonuçtan çok memnun

Markamama Ve Bozita

27 Ekim 2023 14:32
"Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çok kısa zamanda sorunumu çözdüler. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilecek bir site."
Ali sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 13:18
Rüya sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2025 21:59
"Kurumsal ve profesyonel yaklaşımınız, nezaketli anlayışınız, sorunu ve sorumluluğu sahiplenmeniz için teşekkür ediyorum. Sonrasında da güvenle alışverişlerime devam edebileceğim için mutlu oldum."

Bayat Mama Satışı Ve Tarih Bilgisi Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

16 Eylül 2025 17:28