Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Malitur Hayal Kırıklığına Dönüşen Mısır Turu Deneyimi!

08 Nisan 2024 16:45

Malitur'dan aldığımız Mısır Turu'nun tam bir sorun yumağına ve temizlik zafiyetine dönüşmesinden dolayı turdan dönünce her yere, herkese bildireceğiz. Söz konusu Kahire-Sharm El Sheikh Bayram turu için verdiğimiz yüksek parayla tam bir hayal kırıklığı ve bitmeyen sorunlar yaşamaktayız. Rehberin bilgisizliği ve tüm turu kendi kaderine bırakması ile ilk günden başlayan problemlerle üçüncü günümüzde hala pozitif bir gün geçiremedik, para bile bozduramadık. Lokal rehber ve tur acentesinin turları satana kadar konuşup sonra yok olmaları, her yerde yüksek dövizden zarar görmemiz, otellerin aşırı kirliliği, yerel halka karşı uyarılmamak da cabası! Tam bir fiyasko!

18 Nisan 2024 13:55

Şikayetimi firmayı arayıp bir de sözlü olarak gerçekleştirdim ve hala devam ettiğinden tur rehberiyle muhatap olmadığımızdan, satın alınan acenteyle ilgili denilmesinden sıkıldığımızdan bahsettim. Benim gibi hakkını arayan diğer misafirler de aynı şeylerden bahsettiği üzere kişi başı 50 $ geri yatırarak şikayetimizi kaldırmamızı istediler. Çözüm sunmamaları veya telafi etmek için bu basit ve bizi asla rahatlatmayacak yöntemi seçtikleri için kendilerini tebrik ediyorum. İlk ve son kez ''malı Tur'' u tercih etmiş olduk. Not: Kendilerini seçme sebebimiz birleşik tur olmadığı ve özel olarak yalnızca bu acentadan turu satın alan diğer yolcularla olacağımızı zannetmemiz nedeniyle ydi. Örn: sıra beklemeyin bizim elimizde hazır mısır vizeleri var 25 euro, halbuki kapıda alanlar zorlanmadılar ve biz yine her yerde olduğu gibi dakikalarca beklemiş olduk bir de 25 $ mış meğerse :) ) bu turdan memnun kalan tek taraf acente ve yerel tur rehberi olduğunu belirtmekten üzüntü duyuyorum.

Setur İle Mısır Turu: Pahalı Ekstra Turlar Ve Kötü Otel Deneyimi

13 Ocak 2025 12:00
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur İle Mısır Gezimizde Yaşadığımız Hayal Kırıklıkları

28 Eylül 2024 10:00
Şiir sonuçtan hiç memnun değil

Malitur Kahire Ve Sharm El Shack Tur Mağduriyeti

Şiir
10 Nisan 2024 08:26
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 13:32

ETS Tur İle Yaşadığımız Sharm El Sheikh Turu Tam Bir Hayal Kırıklığıydı