Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Ankamall Mado'nun Tavrı

Aynur
06 Kasım 2023 16:58

Merhaba

Ankamall AVM'deki bir mağazada yönetici olarak çalışmaktayım. Biraz önce AVM içerisindeki Mado'ya girerek üç adet tatlı aldım ve paket yaptırdım. Sonra saate baktığımda hala zamanım olduğunu fark ettim ve oturarak bir çay talep ettim. Hafta içi olması nedeniyle cafe oldukça sakin ve boştu. Hiçbir yeri işgal etmiyordum yani. Çayımı yudumlama fırsatım dahi olmadan orada çalışan bir personel paketli gıda ile masada oturtamazsınız diye beni uyardı. Paket küçük ve kendilerine aitti. Üzerinde de Mado yazıyordu. Ben yıllardır bu AVM'de çalışıyorum. Bu kafeye getirdiğim müşteriler azımsanmayacak boyutta. Üstelik personel olarak bizler de sürekli burada yiyip içiyoruz. Genel olarak zaten gerek yönetimsel gerekse hijyen olarak sıkıntı yaşıyoruz; ayrıca bir siparişi kırk kere söylemek zorunda kalıyoruz. Son derece kötü bir hizmet var ve biz yine de anlayış gösteriyoruz. Yapılan davranış hiç etik değildi. Kurallar tüm Türkiye'deki Mado'lar için geçerli olmalı. Genel merkezi aradığımda böyle bir şey yapamazlar dese de burada bulunan yönetici kendilerinin bayii olduklarını ve merkeze bağlı olmadıklarını yönetimsel karar olduğunu söyledi. Yani genel merkez bizim umurumuzda değil gibi bir tavır sergiledi. Sonuç olarak içmediğim çayın parasını ödeyerek ayrıldım. Bundan sonra gerek buradaki Mado'dan gerekse başka madolardan alışveriş yapmayacağım. Gibi müşterilerimizin ve sosyal çevremin de gitmemesini sağlayacağım.

06 Kasım 2023 17:46 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

07 Kasım 2023 17:14

Enes
31 Ekim 2023 16:59
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
03 Ekim 2024 20:09