Edirne Erasta AVM Mado

Sinem
02 Aralık 2023 15:11

Edirne Erasta AVM içerisinde bulunan Mado şubesinde, 2 Aralık Cumartesi günü saat 1 sularında küçük bebeğim ve engelli annem ile birlikte oturup kahve içmek istedik. Masaya oturmak üzereyken garson, menüleri önümüze bıraktı ve biz de siparişimizi verdik. Ancak bebeğim pusetinde huzursuzlanmaya başlayınca aceleyle kalkmak zorunda kaldık ve ödeme yapmak için kasaya yöneldik. Kasiyer hanıma, bebeğimin ağlamaya başlaması sebebiyle masa numarasına bakma fırsatım olmadığını, iki Türk kahvesi için ödeme yapmak istediğimi belirttim. Hatta, oturduğumuz masanın konumunu da tarif etmeye çalıştım. Kasiyer hanım, bu durumun doğru olup olmadığını nasıl bileceğini, masanın numarasını öğrenip öyle gelmem gerektiğini belirtti. Bebeğimin ağlamakta olduğunu ve masaya geri gidemeyeceğimi söylememe rağmen, kasiyer hanımın tavrı hoşgörüsüz ve sertti. Mado'nun kuralları gereği, müşterinin masa numarasını bilmesi ve kasaya bu şekilde gelmesi gerektiği ifade edildi. Müdürlerini çağırarak durumu izah etmeye çalıştım, ancak müdür de aynı tutumu sergileyerek, Mado'nun kuralları ve yönetmelikleri gereği, masa numaramı öğrenip öyle gelmem gerektiğini söyledi. Garsonların bu durumda yardımcı olması gerekirken, yöneticilerin ve kasiyerin tutumu karşısında hayal kırıklığına uğradım. Müşteri memnuniyetine önem verilmediğini ve personelin müşterilere karşı ilgisiz olduğunu gözlemledim. Ayrıca, hesabımı ödedikten sonra bana sadece para üstü verildi, fiş ise kesilmedi. Şikayet etmek istediğimi belirttiğimde, genel merkezin numarasını vererek beni aramam konusunda ısrarcı oldular.

04 Aralık 2023 11:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

05 Aralık 2023 10:21

Merhaba Sinem Hanım, Sizleri aradık ancak üzülerek belirtmek istiyoruz ki ulaşamadık. Tekrar arayacağız. Sağlıklı günler dileriz.

06 Aralık 2023 13:54

Gamze

Edirne Erasta AVM Mado şubesindeki sistem çok ağır çok ilgisiz işliyor alt tarafı çay istiyorsun 15, 20 dakikada geliyor ve soğuk geliyor kahvaltı falan istesek 2 saat önce gelmemiz lazım.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Salacak Mado Müşteri Memnuniyetsizliği

Yasemin
23 Ağustos 2023 12:32
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
07 Şubat 18:59