21 Mart 2024 21:08

Muğla Rüya Park AVM Madame Coco mağazasından 14.12.2021 tarihinde aldığımız tencere seti kullandıkça bu hale geldi. Ürünü mağazaya götürdüğümüzde yanımızda faturası olmadığı için bize yardımcı olmadılar. Ürün kısa bir zamanda kullanılmaz hale geldi. Lütfen yardımcı olur musunuz

21 Mart 2024 22:24

Mağazaya gittiğimiz zaman elinizde kredi kartından çekilen döküm olmadığı için bir şey yapamayız bankadan çıkartın gelin dediler ve çıkarttık bugün de olmaz yanıtını verdiler

22 Mart 2024 08:41 (Şikayetten 11 saat sonra)
22 Mart 2024 16:59

Madame Coco müşteri ilişkileri size ve firmanıza ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür eder saygılar sunuyorum en kısa zamanda şahsıma olumlu bilgi vereceğinizi umuyorum şimdiden teşekkür ederim.

26 Mart 2024 11:04

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

Saltuk sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2025 00:20
"Süreç boyunca yakından ilgilenen Madame Coco müşteri temsilcilerine ve Işıklar Mağazası müdiresi B**Hanım'a çok teşekkür ederim."
Kısa Sürede Deforme Olan Tencere Seti Sağlığımı Tehdit Ediyor

12 Mart 2024 06:09
Gülşen sonuçtan çok memnun

Gülşen
14 Mayıs 2025 10:24
"Teşekkür ederim."
Aynur sonuçtan çok memnun

Madame Coco Markalı Tencere Setinin Kısa Sürede Kullanılamaz Hale Gelmesi Hayal Kırıklığı Yarattı

21 Ekim 2025 10:00
"Sorunumuzun çözümüne kadar gayet ılımlı ve müşteri memnuniyetini on planda tutarak kısa sürede çözüme kavuşturan Madame Coco Capacity mağaza müdürü Bahar hanım a çok teşekkür ederiz 🙂"
madame-coco-markali-tencere-setinin-kisa-surede-kullanilamaz-hale-gelmesi-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg