28 Aralık 2024 19:29

Anatolium AVM Madame Coco'dan puanıyla bana hediye aldı. Hediye aldı. Ürünler için değişim fişi
Verilmiş fakat değişim fişiyle mesa Madame Coco mağazasına gittiğimde değişim puanla alındığı için olmuyor denildi. Anatolium AVM'deki Madame Coco çalışanı değişim yapılabilir. Denmiş Madame Coco’ya bu tavrı yakıştıramadım. Müşteri hizmetlerini
Aradım talep oluşturdular ama dönüş yok ürün değişimini
İstiyorum yoksa bir daha alışveriş yapmayacağım

28 Aralık 2024 19:49

28 Aralık 2024 19:37

I27 aralıkta Madame Coco müşteri Hizmetlerinden ilgili arkadaş değişim olacağını ilgili Arkadaşların ilgileneceğini Şikayet kaydı açacağını belirtti. 28 Aralık'ta aradığımda şikayet kaydı oluşturulmamış diyor farklı müşteri Temsilcisi Siz insanlarla dalgamı geçiyorsunuz ya işi Bilen personel alın ya da eğitim verin Madame Coco şikayet kayıt numarası:420626-f1v7gn değişim için acil dönüş bekliyorum. Ayrıca mesa Madame Coco çalışanlarınız müşteriye nasıl davranacağını bilmiyor ve yeteri kadar deneyimli Değiller

29 Aralık 2024 15:11 (Şikayetten 19 saat sonra)
31 Aralık 2024 11:32

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 21:14
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 13:32
Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 15:26

26 Kasım 2024 16:22
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
23 Temmuz 2024 19:57