Nilay sonuçtan memnun

Madame Coco 5.99 Tl Poşet Ücreti

Madame Coco 5.99 Tl Poşet Ücreti
21 Ağustos 2023 19:23
Nilay'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunun çözüleceğine dair geri bildirim yapıldı. Bir sonra ki alışverişim de aynı sorunla karşılaşmayacağımı tahmin ediyorum. Müşteri memnuniyetine önem veren, firmalar her zaman önceliğimdir. Teşekkürler Madame Coco.”

20.08.2023 tarihinde Iğdır ilindeki Madame Coco mağazasından hediye olarak aldığım pike takımı için poşet olsun mu diye soruldu, bende hediyeyi elimde götüremeyeceğim için evet dedim ama nereden bileyim 25 kuruş olan poşetin 5.99 TL olduğunu. Şaşırdım bu durum karşısında neden 5.99 Tl ödemeye mecbur kılınıyorum. Sorduğumda artık 25 kuruş olan poşetlerden yok, bunlar daha kaliteli farklı bir kumaş gibi bir açıklama yapıldı. Bana ne kalitesinden altı üstü poşet yani hangi kalite de olacağına kendim karar verebilirim. Tabi ki 25 kuruş olanı seçerek hadi 50 kuruş olsun. Gerekçe nedir dediğimde bizlik bir şey yok denildi haklı çalışan için bir şey yok. 6 Tl poşet ücreti mecbur kılınamaz bana seçenek sunmak zorundasınız, ben 5.99 TL'ye poşet almak istemiyorum Madame Coco, eskisi gibi 25 kuruş olan poşetlerden istiyorum.

22 Ağustos 2023 09:44 (Şikayetten 14 saat sonra)
25 Ağustos 2023 12:10

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

Nilay
27 Ağustos 2023 15:39

27 Kasım 2024 21:53
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco Mağazasında Poşet Ücreti Ve Nezaket Sorunu

21 Kasım 2024 12:12
madame-coco-magazasinda-poset-ucreti-ve-nezaket-sorunu-1.pdf

10 Kasım 2023 20:07

30 Nisan 2024 21:33
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco Çalışanınızın Müşteri İle Kavgası.

28 Aralık 2023 16:55