Halil sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 19:27

İnternetten kalıcı parfüm araştırması yaparken Mad parfümlerin kalıcılık konusunda eskisi gibi etkili olmadığını birçok kullanıcıdan okudum. Normalde almaktan vazgeçmiştim ancak satıcının ısrarla kalıcı olduğunu, özellikle niche parfümlerin kıyafette ve tende en az üç gün, hatta bir hafta bile kalabileceğini iddia etmesi üzerine ikna oldum. En azından muadil olan daha uygun fiyatlı olanlardan almayı düşünüyordum ancak yeter ki kalıcı olsun gerekirse biraz pahalı olsun diyerek 3 al 2 öde kampanyasından Opus, Gumin, Divine Tough niche parfüm serilerinden üç adet toplam 2600 TL civarında aldığım parfümler resmen hayal kırıklığı oldu. Çünkü inanması çok güç ama iki sık üç gün kalır denilen parfümlerden 5 ila 6 fıs sıkmama rağmen iki saat sonra ne koku kalıyor ne eser. Güya bir yere girince parfümün ne güzel kokuyor, ne kullanıyorsun diye birçok kişinin dikkatini çekerim diye hayal ederken girdiğim ortamlarda acaba bana mı kokmuyor, koku geliyor mu diye sorduğumda arkadaşlarım hayır ne kokusu diyorlar. Yanlarına gidiyorum, sıktığım yerleri arkadaşın burnuna değdiriyorum, buna rağmen ne ben ne de çevremdekilerden kimse koku almıyor. Koku bırak üç gün kalmayı, iki saat içinde uçup gidiyor.

Pahalı Parfümde Kalıcılık Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

09 Temmuz 2025 13:10
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Mad Parfüm Koku Kalıcılığı Yok

Muhammet
07 Haziran 2024 09:40
Mad Parfüm Koku Kalıcılığı Yok
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 22:06
Parfümün Kalıcılığına Dair Hayal Kırıklığı
Damla sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 23:13

Kalitesiz Parfüm Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti