23 Temmuz 2024 16:24

Merhaba,
Yaklaşık 1,5, - 2 yıl önce markanızı deneyimlemiş oldum. İlk kez Kuşadası şubenizde Niche serinizden yaklaşık 7-8 adet ürün satın alıp deneyimledim. 100 ml den oluşan bu Niche serisinden bittikçe yeni paketi açıp kullandım. Ta ki Effect ürününüzün paketini açana kadar. Kutularınız önce şeffaf bir poşet ile açıp sonrasında kutudan çıkarıyoruz. Ve Kutuyu açtığımda şişenin kafa kısmı içeriye girmiş ve kırık vaziyette sıvı olması gereken parfüm jel kıvamında adını adlandıramayacağım bir hal almış vaziyette. Yakın mağazanız olan Brandium şubenize gittiğimde ilgilenen çalışanınız da baktı ve jel formunu alan ürününüzü gördü, haliyle değişim talebinde bulundum ama sorun burda başladı, sisteminiz de daha önce almış olduğum ürünler ad- Soyad yanlış girilmesinden dolayı (hala yanlış soyadı ile sisteminize kayıtlıyım uyarmama rağmen düzeltilmemiş ) bulunamamıştı, sonrasında Cep no ile düzeltilme yapıldı ama Daha önce aldığım ürünler sistemde görünmüyor oldu. Bende aldığım tarih aralığını söyledim. Ve Sonrasında Operasyon müdürleriniz satın aldığım tarihten dolayı ne değişim ne de iade yapamayacaklarını bildirdiler. Kampanya yapıyorsunuz toplu ürün alıyoruz, satış yapılana kadar ilgi alaka var ama satış sonrası durum içler acısı. Kampanya yapılmasındaki amacınız ya da stratejinizi merak ediyorum. Fazla ürün aldığımız için sorun yaşıyoruz resmen. Bu ürünü kendim kırsam amenna, ama ürünün görselinde göreceksiniz ki kutu zarar görmemiş, düşme, ezilme yok ama konu sorun çözmeye gelince ne değişim ne iade. Yapmayın o zaman kampanya bizde fazla ürün almayalım. Konuyu buraya taşıyor olmakta hoş değil. Ne yapayım siz söyleyin o zaman Sıvı olması gereken parfümünüzün üst kısmı kırılıp içine düşmüş olan jel kıvamındaki parfümünüzü? Ki daha dün en pahalı parfümünüz Mad mare den 3 adet satın aldım, onu da iptal edeceğim şimdi... Bakın sisteminize ve görün sizden sürekli parfüm alan ve en çok niche serisini alan müşterinizi kaybetmenin mutluluğunu yaşayın. Çözüm odaklılığınız için de ayrıca çok mersi.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer Plaza Mad Parfüm Mağazasında İlgisizlik Ve Sorumsuzluk

25 Temmuz 2025 22:18