Gürol sonuçtan hiç memnun değil

Machka Emar Mağazasının Sorumsuz Çalışanları

07 Aralık 2023 13:55

Maçka Emar Mağazası'ndan iki ürün aldım, bir tanesini elden teslim aldım, diğerini ise kargo ile gönderip bir iki gün içinde elime ulaşacağını söylediler. Ancak bir hafta geçmesine rağmen ürün elime ulaşmadı. Mağaza çalışanları ile yaptığım görüşmelerde iki farklı kişi iki farklı bilgi verdi. Biri ürünün çarşamba günü teslim edileceğini söylerken, diğeri pazartesi günü teslim edildiğini belirtti. Mağazadaki İlyada Hanım, pazartesi günü ürünün teslim edildiğini söylediğinde, kendisine sorduğumda beni bilgilendirmek için aradığını ifade etti. Ancak kendisinin de bir bilgisi olmadığını anladım. Maçka gibi bir mağazada böyle sorumsuz insanların çalışıyor olmasını anlamak güç. Hatırı sayılır meblağlar ödeyerek satın aldığımız ürünlerin durumu belli değil ve bir haftadır aynı şehirde olmamıza rağmen hala elimize ulaşmadı. Üstelik saygısız çalışanlarla müşteri memnuniyetini sıfıra indiriyor firma.

03 Ocak 2024 18:51

Machka emar mağazasından iki ürün aldım. Ürünün bir tanesini elden, bir tanesinin de eve gelmesi için ödemesini yaptım. Satısı yapan mağazadaki kişiler 2 gün içinde elime ulaşacağını söylediler,4 gün sonra mağazayı aradığımda üründen bir haberlerdi, göndermeyi unutmuşlar,3-4 kere görüştükten uzun uğraşlar sonucu ürün elime 8. Günde ulaştı, ki ablam için almıştık ablam yurt dışına gitti, ürün yetişmedi, ve sonrasında kutuyu açıp ürüne baktığımızda geç geldiği yetmiyormuş gibi bir de bizle hiçbir ilgisi olmayan ödemesini aldıkları ürünün dışında bir ürün göndermişler, ürünü yurt dışına göndereceğim için doğrusunu Zorlu mağazasından ödeme yaparak satın aldım, diğer yanlış gelen ürünü de emar machka mağazasına iade etmek istiyorum ama zaten mağdur edilen taraf benim birse ürünü mağazaya gidip iade etmem söyleniyor, bu nasıl müşteri memnuniyeti nasıl yardımcı olmak anlayamadım, mağaza ürünü unutup mağdur ediyor yanlış gönderip mağdur ediyor bu mahduriyetler yetmiiyormuş gibi mağazaya gidip iade etmemi isteyip tekrar mağdur etmeye çalışıyorlar,4 gündür dönüş yapacaklarını söyledi mağaza çalışanları ama hala bir kez bile aranmadım, machka pişmanlık

03 Ocak 2024 18:27

07 Aralık 2023 14:54 (Şikayetten 59 dakika sonra)
09 Aralık 2023 09:08

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Machka Müşteri Hizmetleri

03 Ocak 2024 18:50

Machka emar mağazasından iki ürün aldım. Ürünün bir tanesini elden, bir tanesinin de eve gelmesi için ödemesini yaptım. Satısı yapan mağazadaki kişiler 2 gün içinde elime ulaşacağını söylediler,4 gün sonra mağazayı aradığımda üründen bir haberlerdi, göndermeyi unutmuşlar,3-4 kere görüştükten uzun uğraşlar sonucu ürün elime 8. Günde ulaştı, ki ablam için almıştık ablam yurt dışına gitti, ürün yetişmedi, ve sonrasında kutuyu açıp ürüne baktığımızda geç geldiği yetmiyormuş gibi bir de bizle hiçbir ilgisi olmayan ödemesini aldıkları ürünün dışında bir ürün göndermişler, ürünü yurt dışına göndereceğim için doğrusunu Zorlu mağazasından ödeme yaparak satın aldım, diğer yanlış gelen ürünü de emar machka mağazasına iade etmek istiyorum ama zaten mağdur edilen taraf benim birse ürünü mağazaya gidip iade etmem söyleniyor, bu nasıl müşteri memnuniyeti nasıl yardımcı olmak anlayamadım, mağaza ürünü unutup mağdur ediyor yanlış gönderip mağdur ediyor bu mağduriyetler yetmiiyormuş gibi mağazaya gidip iade etmemi isteyip tekrar mağdur etmeye çalışıyorlar,4 gündür dönüş yapacaklarını söyledi mağaza çalışanları ama hala bir kez bile aranmadım, machka pişmanlık

04 Ocak 2024 14:54

Machka mağazasından yanlış gönderilen ürün ile ilgili 5 gündür cevap bekliyorum hiç ses yok defalarca aradım sordum ama hatalarını düzeltmeye yönelik bir adım atmadılar

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Sorun İki Kez: Siparişlerim Yine Stokta Yok, Param Gecikmeli İade Ediliyor

31 Temmuz 2025 15:37
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teslimat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nişan Günümü Zorlaştırdı

Çiğdem