MACFit (İstanbul Avrupa) Macfit Axis Spor Salonu Spor Yapmaya Engel Olma

28 Mayıs 2024 20:25

27/05/2024 akşam saat 21:20 sıralarında Macfit Axis'te arkadaşım ile birlikte spor yapıyorduk. Arkadaşım benden çok daha tecrübeli olduğu için doğal olarak bana hareketleri nasıl yapmam gerektiğini anlatıyordu. Sonra yanımıza, Macfit Axis'te adının B****** olduğunu öğrendiğim ve spor hocası olduğunu söyleyen biri geldi. Bize, bu şekilde spor yapmamızın doğru olmadığını, özel ders almış gibi bir durumumuzun gözlendiğini söyledi. Biz de özel ders olmadığını ve arkadaş olduğumuzu iletmemize rağmen, çok itici bir üslup ile 'Biz aranızda para alıp vermediğinizi bilemeyiz' gibi sözler ederek kurumsallıktan uzak bir konuşma sergiledi. Kendisi gittikten sonra biz sporumuza devam ettik. Sürekli bize yakın bir noktadan manalı manalı baktı (kameralar incelenebilir). Ek olarak, arkadaşım sporunu yapıp çıkarken ben giriyordum ve beni gördüğünde tekrar spor kıyafetlerini giydi. Birlikte çalışalım diye planlanmış bir özel dersimiz olsa kapıda karşılaşmazdık. Spor hocasıyım diye elleri arkada gezen sayısız tip, kendi hallerinde takılırken bir de sporunu yapmaya çalışan insanlara engel oluyorlar. Özel ders almak istesem zaten para veririm, hoca ile çalışırım. Neden gizli gizli özel hoca tutmaya çalışayım? Adının B****** olduğunu öğrendiğim kişi, bir daha ben spor yaparken gözlerini sürekli bana manalı manalı bakmasın. Gözlerine dikkat et.

29 Mayıs 2024 10:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Macfit | İstanbul Avrupa Spor Salonunda Saygısız Davranış Ve İletişim Sorunu!

05 Mart 2025 11:03

Spor Kulübünde Saygısız Davranış Ve İlgisizlik

05 Mart 2025 12:57
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Macfit Antrenöründen Saygısız Üslup Ve Rahatsız Edici Davranış

02 Ocak 2025 18:39
Macfit Antrenöründen Saygısız Üslup Ve Rahatsız Edici Davranış
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

MACFit (İstanbul Avrupa) Macfit Axis İstanbul Müdür Sorunu.

09 Eylül 2024 15:32
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Macfit | İstanbul Avrupa Profesyonellikten Uzak Davranışlarla Karşılaştım

02 Aralık 2024 10:01