Aykut sonuçtan çok memnun

Kale Center Macfit Ayrımcılık Yapıyor

06 Ocak 2024 17:32

Bir gün spor ayakkabımı unuttum ve bot ile antrenman yaptım. Dördüncü hareketimi bitirdim ve bana yasak olduğunu söylediler. Ben neredeyse dört yıldır bu salona geliyorum ve bu yıllar içerisinde hiç kimse bot giymenin yasak olduğunu demedi.

Dördüncü hareketimi bitirdim ve son dört hareketim kalmışken, 'Bu şekilde antrenman yapamazsınız, maalesef' deyip beni salondan çıkarttılar. Ardından doğrudan gidip bir spor ayakkabı alıp geldim. Ancak şu anda tam karşımda kot şort ile antrenman yapan bir kadın var. Bu yasak değil mi? Eşit şekilde davranmıyorsunuz. Kadınlar daha fazla öderse o zaman bot giymek veya kot şort giymek yasak olmaz mı? Ama biz erkek olarak bir kere yaptık mı salondan atılıyoruz.

Bunu dikkate almalısınız veya yönetim ekibinizi değiştirmelisiniz. Bu salonda çok şikayet edilecek konu var ama biz idare ediyoruz. Güngören sporcuları olarak siz Macfit yönetiminden buna dikkat etmenizi bekliyoruz. Aksi takdirde yönetim ekibinizi değiştirmenizi öneririm!

19 Şubat 2024 11:34

Yıllardır aynı disiplinsizlik le Kale Center Macfit ile bu sorunları yaşıyoruz artık Kale Center Macfit'e düzenli bakmanızı diliyorum Macfit diyemiyoruz bu salona her yıl yapılan tek değişiklik duş vc başka bir şey değil biz burda vücut geliştiricileri olarak artık bu salona el atmanızı istiyoruz önem verin özen gösterin verdiğimiz aidat larımızın hakkı ile spor yapmak istiyoruz biz burda lütfen ilgilenin artık Kale Center Güngören Macfit ile 27.5 kilo tek dumbel aylardır.

06 Ocak 2024 17:52 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Aykut
Aykut
19 Şubat 2024 11:38

Merhaba benimle irtibata geçmenize gerek yoktur sizden dileğimiz Kale Center Macfit'e diğer macfitlere verdiğiniz özeni oraya da istiyoruz sizden başka bir şey istemiyoruz Burası Güngören olduğu için hiç özen göstermiyorsunuz ya aidatları düşürün ya da biz buraya gerçekten burası Macfit diyebilelim çünkü zaman geçtikçe sadece adı Macfit demeye başladık lütfen salona ve ağırlıklara yardımcı meteryalleri çoğaltın Kırık dökük Yırtık kesik Kablo parçalanmaları ve daha nicesi var artık buramıza kadar geli bize ulaşıp aramanız önemli değil önemli olan bizim sağlıklı bir şekilde bir yerimize zarar gelmeden profesyonel antrenmanlar atmamız. Saygılarımla.

Macfit Akbatı Personelinin Saygısızlığı

12 Temmuz 2025 16:12
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Macfit | İstanbul Avrupa Uygunsuz Davranış Sergileyen Çalışan

28 Mart 2025 20:05
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Macfit (İstanbul Avrupa) Spor Salonunda Çalınan Eşyalarım İçin İade Talebim

29 Eylül 2023 12:05
Meral sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 12:36
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

MACFit | İstanbul Avrupa'da Saygısız Personel Ve Haksız Üyelik İptali!

06 Ağustos 2025 22:09