Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

MACfit (İstanbul Anadolu) Macfit Onaysız Para Çekme

28 Kasım 2023 15:56

Macfit’i sırf denemek için 1 aylık üyelik aldım, 2. Ay daha başlamadan, beni aramadan, hiçbir şekilde benden onay alınmadan 2. Ayın parasını benim banka hesabımdan çektiler. Aradığımda ve ya gidip konuştuğumda kesinlikle paranın iadesini yapamadıklarını söylediler, benim onayım olmadan bankamdan para çekebiliyorlarsa eminim aynı şekilde iadesini de yapabilirler. Benim zaten taahhütsüz almamın tek sebebi her ay otomatik para çekilmesin, ben gideceğim aylarda para ödeyim yoksa madem otomatik para çekilecek neden neredeyse her ay 1000 TL fazladan vereyim? Fark etmesem kafalarına göre her ay para çekecekler. Her şeyi geçtim üstüne bir de kayıt parasını (300 TL) 2. Kere almışlar, 2 defa mı kayıt oluyorum ben? Çok saçma ve gerçekten aşırı derecede gereğinden fazla değer biçilmiş bir spor salonu, Macfit tamamen pişmanlıktır. Paramın iadesini ivedilikle istiyorum.

28 Kasım 2023 16:46 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. Saygılarımızla MACFit

Zeynep
Zeynep
30 Kasım 2023 20:13

Bir kere aradılar dersteydim açamadım, aynı numarayı tekrar aradım geri aranması için 1e basın diyor bastım ertesi gün aramayınca tekrar o numarayı arayıp 1e bastım yine kimse aramadı. Normalde önceden üye olmak istediğimde bilgilendirme amacıyla aranmam için formu doldurup numaramı verdiğimde bir gün içinde birkaç kez arıyorlardı. Kısacası bilerek aramıyorlar herhalde bir şansımız var telefonu açmak için :)

20 Ağustos 2024 23:58
Erdem sonuçtan çok memnun

07 Mayıs 2024 12:01

08 Haziran 2023 12:03

24 Ağustos 2023 10:29
Burak sonuçtan memnun

23 Nisan 2024 13:46
"Hızlı çözümünüz ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Bu şikayeti yazmadan hiç bu sorunu yaşamamak isterdim ancak hızlı çözümünüz bunu telafi etti. İyi günler dilerim."