Serhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 21:46

27.11.2024 tarihinde Lüks Karadeniz Gebze otogar ofisinden 17:30 Gebze'den Samsun'a bilet aldım. 900₺ tutar ödedim. 53 HP 770 plakalı araç 1 saat geç geldi ve 18:30'da perona yanaştı. Aslında bu sorun değil, bu tür olaylar belli başlı sebeplerden ötürü yaşanabiliyor. Asıl konu, bagajımı host arkadaşa uzattığımda bana nerede ineceğimi sordu. Samsun otogarı dediğimde, arkamdan aracın kaptanı araç otogara girdiğinde 600₺ ücret ödediklerini, beni yolcu indirme ve bindirmesi yasak olan bölgede (Samsun belediye evleri) inmem gerekeceği konusunda uyardı ve kabul etmemem üzerine 'O zaman neyle gidiyorsan git, ben götürmüyorum seni' dedi ve bana bileti kesen personele yönelerek 'Bana Samsun yolcusu vermeyin kardeşim' diye azarladı. Bunun üzerine 'Madem zararınız söz konusu, otogara girmeyin, beni yakınında bir yerde bırakın, evim otogara yakın, benim belediye evlerinde ne işim var?' dememle birlikte 'O zaman başka bir arabayla gideceksin, ben seni götürmüyorum, 1 tane yolcu için ben cebimden para veremem' dedi ve ben de biletimin olduğu aracı rötar yapmasına rağmen beklediğimi ifade ederken aracın plaka bilgisini telefonuma kayıt ettiğimi gören kaptan üslubunu sertleştirerek 'Ayrıca her yolcunun 2 tane çanta hakkı var, senin 4 tane çantan var, o çantalar için ekstra ödeme yapacaksın, 200₺ ödeme yapacaksın' dedi. Bunu kabul ettim fakat yaptığım ödeme için fiş ya da fatura almak istediğimi ifade ettiğimde 'Fatura vermeyeceğini, parayı da ödemek zorunda olduğumu, senin karşında hamalın yok' diyerek defaatle benim biletimin iptal edileceğini ve araca beni almayacağını, biletim olmasına rağmen gelmeyeceğimi onca insanın içinde bağıra çağıra hakaretler savurarak ifade etti. Bu yaşanan olayların yarısı aracın dışında, diğer yarısı içerisinde yaşandı. Umarım araçta kamera vardır ve yaşananları kaydetmiştir. Buradan Lüks Karadeniz yetkililerine, istenilen ekstra bagaj ücretini ödediğimi ve faturamı alamadığımı, 13 numaralı koltukta bu şikayeti oluşturduğumu ve gereğinin yapılmasının beklentisi içerisinde olduğumu belirtmek isterim. Beni asıl üzen şey, ben uluslararası lojistik firmasında çalışan bir tır şoförüyüm. Aslında bana bu haksızlığı yapan kaptanınızla meslektaşız. Ben sizin kaptanınızın yaşı kadar ülke gezdim fakat böyle kibirli ve saygısız birisi ile hiç karşılaşmadım. İnsan biraz olsun işine saygısı olur. Bu tutumlar çok yanlış ve vermiş olduğunuz hizmet sektöründe hiç profesyonel ve etik bir hareket değil. Kaptanınızın psikolojik yeterliliğinin araştırılmasını arz ederim.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Lüks Karadeniz'de Valiz Ücreti Krizi

18 Nisan 12:40
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 12:06

Lüks Karadeniz Lük Karadeniz Yolcu Mağduriyeti

01 Ağustos 2024 23:30
Lüks Karadeniz Lük Karadeniz Yolcu Mağduriyeti
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 17:53